Profesionální mycí pasty a suspenze v sortimentu ELIT

8. prosince 2014, 14:28

Na základě poptávky ze strany našich zákazníků po kvalitních, ale přesto cenově dostupných prostředcích na mytí špinavých rukou přicházíme na trh s atraktivní nabídkou. Po důkladném testování rozšiřujeme sortiment o tři přípravky na mytí znečištěné pokožky rukou, které jistě uspokojí i nejvyšší nároky na účinnost, čistotu pokožky i její regeneraci.

XT Hand Cleaner PASTA
Profesionální mycí pasta určená k mytí silně znečištěných rukou a odstranění nečistot, jako jsou maziva, oleje nebo ulpělá rez, z pokožky rukou. Tento výrobek se může pochlubit vyváženým složením s obsahem přírodních abraziv a speciálního druhu mletého vápence s přídavkem lanolinu, který dokonale odstraňuje i ty nejodolnější nečistoty. Pasta je určena zejména pro autoservisy a těžký průmysl.

Balení 4 kg
Obj. č.: XT HCPASTA

XT Hand Cleaner GEL
Tekutá suspenze na mytí velmi znečištěné pokožky rukou s obsahem jemného abraziva. Její výhodou je rychlé a velmi šetrné odstraňování nečistot z vašich rukou. Určená k odstranění středně odolných nečistot, jako jsou oleje, tuky, maziva či nafta. Gel je pH neutrální a příjemně parfémovaný.

Balení 10 kg
Obj. č.: XT HCGEL

XT Hand Cleaner PREMIUM
Profesionální abrazivní čistič na mytí znečištěné pokožky rukou s extraktem z citrusových plodů. Má vynikající čisticí účinky. Jeho předností je velmi rychlé a šetrné odstranění nečistot z vašich rukou. Působí na nečistoty jako
dehet, saze, tmely na bázi alkydů a akrylátů. Je vhodný k odstranění těžkého znečištění zejména v automobilovém průmyslu, dílnách a servisech. Příjemně parfémovaný s obsahem extraktu z citrusových plodů.

Balení 3,5 kg,
Obj. č.: XT HCPREMIUM

Příslušenství pro XT Hand Cleaner PREMIUM

Dávkovací pumpa
Pumpa se neucpává a dávky jsou po celou dobu používání stejné, a tudíž je používání mycí suspenze velmi úsporné a rychle si ji oblíbíte!
Obj. č. XT HCPUMP

Praktický držák na stěnu
Jednoduchá konstrukce držáku na stěnu spolehlivě drží a umožní naprosto přesné dávkování mycí suspenze XT Hand Cleaner PREMIUM pomocí dávkovací pumpy.
Obj. č. XT HCWALL

Sortiment všech produktů profesionálních prostředků na mytí rukou naleznete v elektronickém katalogu eCat (v katalogovém stromu v sekci Autochemie a autokosmetika -> Autochemie -> Čištění a péče o ruce -> Mycí pasty).
Můžete také zvolit filtr dle dodavatele, volba: Dodavatel = „XT“.

Související články

Elit: Nová autokosmetika XT
Elit: Nová autokosmetika XT

Firma Elit CZ Vám přináší zbrusu novou řadu autokosmetiky osvědčené značky XT. Čistič skel 500 ml Díky rychle působícím činidlům snadno odstraňuje nečistoty, mastnotu, stopy cigaretového kouře a otisky prstů z oken automobilů. Zanechává okna beze šmouh jak uvnitř, tak venku. Obj. kód: XT WC500 Rozmrazovač skel 500 ml Účinný a rychlý přípravek na odstranění námrazy ze skel […]

Elit: Sady rozvodových řetězů Ruville
Elit: Sady rozvodových řetězů Ruville

Od listopadu 2014 Elit nově zařadil do sortimentu sady rozvodových řetězů značky Ruville pro nejběžnější evropské a asijské aplikace. Nové sady rozvodového řetězu Ruville tak doplňují v sortimentu ELIT sady od dodavatelů SWAG nebo Nipparts. Doplněním sortimentu o sady Ruville získáte kompletní a ucelený sortiment sad rozvodového řetězu pro většinu vozů pohybujících se na středoevropských […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!