Elit: Sady rozvodových řetězů Ruville

1. prosince 2014, 16:13

Od listopadu 2014 Elit nově zařadil do sortimentu sady rozvodových řetězů značky Ruville pro nejběžnější evropské a asijské aplikace. Nové sady rozvodového řetězu Ruville tak doplňují v sortimentu ELIT sady od dodavatelů SWAG nebo Nipparts. Doplněním sortimentu o sady Ruville získáte kompletní a ucelený sortiment sad rozvodového řetězu pro většinu vozů pohybujících se na středoevropských silnicích.

Aktuálně ELIT nabízí více než 50 druhů řetězových sad v originální značkové kvalitě Ruville a navíc ve svém portfoliu nabízí řetězové sady, které v současné době nikdo jiný na aftermarketu nenabízí a to např. Škoda Fabia, Octavia 1.2 TSI (63, 77KW).

Výhody rozvodových sad řetězů Ruville:

  • Osvědčená značková kvalita prověřená více než 80 léty své existence.
  • Specialista a jeden z lídrů na trhu v sektoru rozvodových řetězů a proslulý nejvyšší kvalitou svých produktů.
  • Německé know-how – německá preciznost, která v mnoha případech přesahuje běžná řešení.
  • Sady obsahují vždy všechny komponenty pro opravu řetězového pohonu a představují ideální a velmi jednoduché řešení pro opravu rozvodů.
  • Špičková kvalita řetězů v sadách Ruville – od nejvýznamnějších evropských výrobců.
  • Všechny výrobky Ruville certifikovány dle nařízení o blokové vyjímce a zároveň jsou díly testovány nezávislými instituty jako TÜV nebo RWTH Achen.

 Některé příklady sad rozvodových řetězů Ruville:

Obj. číslo

Popis

Příklad použití

MOC

RUV 3453047S Sada rozvodového řetězu OPEL Insignia 2.0 CDTI 5.097,-
RUV 3454036S Sada rozvodového řetězu ŠKODA Fabia 1.2 TSI, VW Golf 2.229,-
RUV 3450038S Sada rozvodového řetězu BMW 3 320d 3.747,-
RUV 3469016S Sada rozvodového řetězu TOYOTA Avensis 2.0 9.130,-


MOC ceny jsou uvedeny v CZK bez DPH

Kompletní sortiment sad rozvodových řetězů i s přesnými obrázky a obsahem jednotlivých sad naleznete pohodlně v elektronickém katalogu ELIT eCAT, www.elit.ecat.cz, v katalogovém stromu:
Motor / Rozvod motoru / Rozvodový řetěz, napínání, vedení / Sada rozvodového řetězu

Historie značky Ruville

Firma Ruville vznikla už v roce 1922 a byla založena Egonem von Ruvillem, jedním z průkopníků volného a nezávislého trhu s automobilovými díly. Tato tradice se rozvinula v dnešní době do značky, která představuje celosvětově známého specialistu na automobilovém trhu s náhradními díly. Na začátku 21. století byla společnost Ruville zakoupena německou firmou Schaeffler Gruppe, která je zároveň majitelem zvučných značek jako LuK, INA, FAG. Ruville se sídlem v Hamburgu dodává své díly do více než 100 zemí světa. Značka Ruville je synonymem kvality a inovace. Precizností zajišťují bezpečnou cestu nejen v optimálních podmínkách vozovky, ale i ve výjimečných situacích. Díky stálému vývoji se stala ze společnosti Ruville jeden z nejlepších specialistů na náhradní díly. Tajemství jejich úspěchu spočívá v kvalitě a odborných znalostech, velký důraz kladou na spokojenost zákazníků. Zda jde o osobní nebo nákladní auta, všem svým zákazníkům dodává vysoce kvalitní výrobky. Léty prověřenou originální značkovou kvalitu výrobků si proto zákazníci velmi oblíbili.

Ruville součástí Schaeffler Group (společně s LuK, INA a FAG)

Čtyři značky, řada výhod a kompletní portfolio. V LuK, INA, FAG a RUVILLE stojí značky za technickou dokonalostí, inovační silou a vynikající kvalitou. Celý paket těchto značek zahrnuje maximální rozhraní, rozšíření tržního potenciálu a posílení značky Ruville. Tím bude zabezpečeno větší pronikání Ruville na trh náhradní spotřeby s  maximální optimalizací produktového portfolia, což zároveň posílí její konkurenční výhodu a servisní výkonnost Schaeffler Group.

Související články

Elit: Nová autokosmetika XT
Elit: Nová autokosmetika XT

Firma Elit CZ Vám přináší zbrusu novou řadu autokosmetiky osvědčené značky XT. Čistič skel 500 ml Díky rychle působícím činidlům snadno odstraňuje nečistoty, mastnotu, stopy cigaretového kouře a otisky prstů z oken automobilů. Zanechává okna beze šmouh jak uvnitř, tak venku. Obj. kód: XT WC500 Rozmrazovač skel 500 ml Účinný a rychlý přípravek na odstranění námrazy ze skel […]

Elit: Kompletní pružicí jednotky AL-KO na vozy Škoda
Elit: Kompletní pružicí jednotky AL-KO na vozy Škoda

Nově v nabídce ELIT naleznete kompletní pružicí jednotky značky AL-KO na vozy Škoda. S tímto sortimentem jste se již setkali v podobě položky AL 3704 KIT což je kompletní kit na vozy Felicia. Nově byl tento sortiment rozšířen o vozy Fabia a Octavia. Jedná se o kompletní přední pružicí jednotku, která obsahuje tlumič AL-KO, pružinu Lesjöfors, […]

Profesionální mycí pasty a suspenze v sortimentu ELIT
Profesionální mycí pasty a suspenze v sortimentu ELIT

Na základě poptávky ze strany našich zákazníků po kvalitních, ale přesto cenově dostupných prostředcích na mytí špinavých rukou přicházíme na trh s atraktivní nabídkou. Po důkladném testování rozšiřujeme sortiment o tři přípravky na mytí znečištěné pokožky rukou, které jistě uspokojí i nejvyšší nároky na účinnost, čistotu pokožky i její regeneraci. XT Hand Cleaner PASTA Profesionální […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!