Rozšíření nabídky v Auto Kelly: Plastová nadkolí v řadě TOP QUALITY

16. února 2015, 13:45

Společnost Auto Kelly rozšířila svoji nabídku plastových nadkolí o řadu TOP QUALITY, ve které budou moci začátkem února zákazníci nalézt 74 nových položek na 36 vozidel různých značek.

Plastová nadkolí v této řadě se svojí kvalitou velmi přibližují originálním dílům, vyznačují se dobrou pružností a tvarovou přesností, kterou dodavatel kontroluje porovnáním s originálními výrobky.

Těmito kryty lze z velké části předcházet dlouholetému usazování “nánosů“ z provozu v dutinách karoserií a prodloužit tak životnost některých karosářských i jiných dílů (elektrické konektory, snímače atd.) a vyhnout se tak vysokým nákladům při následných opravách.

Příklady položek plastových nadkolí u Auto Kelly:

 

Související články

Auto Kelly: Rozšíření nabídky sortimentu značkových světlometů Valeo
Auto Kelly: Rozšíření nabídky sortimentu značkových světlometů Valeo

Společnost Valeo patří k předním výrobcům světlometů a její nabídka čítá několik tisíc položek tohoto sortimentu. Ve výrobě světlometů mají již více než padesátiletou tradici a patří mezi špičku ve svém oboru. Auto Kelly nabízí v sortimentu světlometů přes 850 položek od tohoto výrobce. Jen v roce 2014 společnost Valeo rozšířila svoji nabídku předních, zadních […]

Diesel program BOSCH u Auto Kelly
Diesel program BOSCH u Auto Kelly

Opravy vznětových motorů zaznamenávají rostoucí trend nejen na trhu v ČR. Díky tomu významně rostou i prodeje Diesel programu BOSCH u Auto Kelly. V roce 2014 (oproti roku 2013) došlo k významnému nárůstu prodejů dílů diesel programu u Auto Kelly. Díky nárůstu zájmu ze strany zákazníků má Diesel program BOSCH u Auto Kelly nejvyšší prioritu. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!