APM: Delší záruky dílů NK a pružin CS Germany

2. března 2015, 10:21

Dalším důkazem, že APM Automotive sází na prověřené dodavatele s vysoce kvalitními výrobky, jsou nově nabízené prodloužené záruky vinutých pružin CS Germany (10 let) a veškerého sortimentu značky NK (5 let). Oba dodavatelé tak demonstrují velkou důvěru v kvalitu svých produktů, ze které mohou profitovat jak mechanici, tak samotní motoristé.

Značka NK, která prostřednictvím APM Automotive na český aftermarketový trh dodává žádané brzdové díly, díly řízení a spojkové díly, nově na veškeré své produkty poskytuje záruku pět let. Přitom teprve v loňském roce začala firma nabízet nadstandardní tříletou garanci. K jejímu prodloužení o další dva roky ale vedení firmy přistoupilo na základě výsledků nezávislých testů i vlastních zkušeností a propracovaného systému kontroly kvality. Nová pětiletá záruka se vztahuje na veškeré výrobní vady a začíná platit v okamžiku prodeje dílů zákazníkům APM Automotive.

To oblíbený německý výrobce vinutých pružin jde s důvěrou ve své produkty ještě dál. Od února totiž APM Automotive jako největší prodejce pružin na českém trhu může na veškeré pružiny se značkou CS Germany nabízet garanci dokonce 10 let, když případné náhrady se řeší zasláním nových kusů. CS Germany je tak jediným dodavatelem, který takhle nadstandardní a ojedinělou záruku na své pružiny poskytuje. Jeho pružiny přitom splňují všechny TÜV certifikáty a navíc disponují největší šíři sortimentu na trhu a výhodnými cenami. I díky tomu se firma za pouhých 10 let své existence dostala mezi evropskou špičku v tomto sortimentu.

Brzdové, spojkové i řídící díly NK s pětiletou zárukou, stejně jako pružiny CS Germany s garancí 10 let jsou dohledatelné ve webshopu APM Cathttp://webcat.apm.cz.

Související články

APM: O víkendu objednáte, v pondělí dovezeme
APM: O víkendu objednáte, v pondělí dovezeme

O víkendu objednáte, v pondělí dovezeme – nová služba firmy APM.  

APM: Řetězové rozvodové sady FAI
APM: Řetězové rozvodové sady FAI

Rozšiřování nabídky autodílů u APM Automotive pokračovalo i na sklonku roku 2014. Jedno z prosincových novinek se staly rozvodové řetězové sady FAI. Společnost FAI Automotive plc je přední britský nezávislý distributor náhradních automobilových dílů. Pod obchodní značkou FAI AutoParts nabízí široký sortiment dílů pro evropské i asijské osobní a užitkové automobily. Společnost APM Automotive z […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!