Nová mobilní aplikace LKQ.CZ

24. srpna 2020, 5:30

Skupina LKQ CZ spustila novou mobilní aplikaci LKQ.CZ, která vám umožní jednoduché a pohodlné nakupování odkudkoliv. Díky aplikaci budete mít stále aktuální informace o probíhajících akcích a aktuálních trendech. Do aplikace se přihlásíte pomocí stejných přihlašovacích údajů, které se používají v rámci e-shopu/eCatu. Aplikace je ke stažení zdarma pro systémy Android a iOS.

Jednoduché a pohodlné nakupování na mobilu či tabletu
Díky této aplikaci se můžete e-shopem na Android a iOS zařízeních pohybovat mnohem rychleji a intuitivněji.

Největší katalog náhradních dílů a produktů nejen pro váš vůz
Jednoduché a přehledné zobrazení umožní rychle a snadno najít díl pro váš vůz či produkt, který potřebujete. Vybírat můžete z kompletní nabídky aftermarketových i originálních náhradních dílů a autopříslušenství na 90 % značek osobních, užitkových a nákladních vozů v ČR, či náhradních dílů a příslušenství pro motocykly, skútry a elektrokola. V sortimentu nechybí ani speciální garážové vybavení, stejně jako široká nabídka nářadí.

Propojení se zákaznickým účtem
Všichni maloobchodní i velkoobchodní registrovaní zákazníci LKQ CZ se mohou v aplikaci přihlásit pod svým účtem a využívat tak všech výhod, které jim registrace nabízí.

Přehled, stav a historie objednávek
Historii vašich objednávek a přehled o vašich nákupech budete mít vždy po ruce. Navíc nemusíte znovu vyhledávat produkty, které chcete opakovaně zakoupit.

Kompletní a detailní informace o produktech
V detailu každého nalezeného zboží najdete kompletní informace včetně jeho skladové dostupnosti, výši vaší slevy, doplňující informace výrobce či kódy originálních náhradních dílů.

Rychlé vyhledávání poboček, autoservisů, servisů elektrokol a skútrů s možností navigace
Najít servis auta, motocyklu, elektrokola nebo naši nejbližší pobočku nebylo nikdy jednodušší. Aplikace pro vás vyhledá vybraný servis nebo naši prodejnu a spolehlivě vás tam zavede.

Informace o aktuálních akčních nabídkách
Kromě slevy, kterou získáte díky vaší registraci, pro vás připravujeme spoustu akčních nabídek, o kterých se v aplikaci vždy dozvíte.

Zákazníkům, kteří jsou registrovaní u společnosti ELIT CZ, spol. s r.o., a nakupují
na www.eshop.elit.cz, bude přihlášení do aplikace LKQ.CZ pod jejich velkoobchodním
účtem zpřístupňováno tak, jak budou postupně napojovány jejich účty.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!