Listopadové akce APM Automotive

9. listopadu 2020, 15:21

Letošní listopad je u APM Automotive doslova nabitý bonusovými akcemi. Za své nákupy náhradních dílů tak mohou zákazníci získat nejrůznější odměny – od praktických pomocníků do dílny přes tradiční bavorskou specialitu pro správnou předvánoční atmosféru až po nejnovější elektronické hity.

Třeba speciální listopadové zvýhodněné sestavy čtyř malých sudů vybraných motorových olejů Shell HELIX doplňuje zcela nová herní konzole Xbox Series X, která je horkou novinkou letošního podzimu a která vedle inovovaného bezdrátového ovladače s vylepšenou geometrií pro pohodlnější hraní nabízí reálně používané rozlišení 4K, snímkovou frekvenci 120 FPS a bleskově rychlý SSD disk s kapacitou 1 TB.

Předvánoční tradicí se už staly také sady, ve kterých 208litrový sud oleje CASTROL EDGE Titanium FST 5W-30 LL doplňuje nejnovější iPhone (tedy aktuálně iPhone12 / 256 GB Black). Pro letošní rok si přitom zájemci mohou vybrat také alternativu s chytrými hodinkami Apple Watch Series 6 anebo s prémiovým mobilním telefonem SAMSUNG Galaxy Note 20.

Za listopadové nákupy náhradních dílů VALEO (spojky, startéry, alternátory, stěrače, světla, parkovací senzory a další elektrické díly) mohou zákazníci APM Automotive v prosinci získat praktickou sadu technických sprejů MOTIP a BLUECHEM, které se hodí do každé dílny.

Praktickou odměnu mechanikům přinesou i filtry pevných částic a katalyzátorů značky BOSAL, ke kterým kdyňský dodavatel autodílů v listopadu přidává dva páry pogumovaných pracovních rukavic KORUS Sendus (BOSAL) z prodyšného úpletu.

A tradiční listopadovou odměnou je také Svařák od FEBI. Tato akce se opět vztahuje na veškerý široký sortiment značky FEBI zahrnující nejrůznější produkty od dílů řízení či podvozků přes součástky motorů a převodovek až po brzdový systém a různé elektrické komponenty. Za každý jednorázový nákup těchto dílů mohou mechanici získat jednu nebo i více lahví bavorské adventní speciality Glühwein, tedy speciálně kořeněného červeného vína na ´svařák´.

Podrobnosti o všech listopadových nabídkách najdete na stránkách APM Automotive.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!