Kalendář Inter Cars pro rok 2016

9. prosince 2015, 8:29

Čtyři živly jsou motivem již 10-té edice kalendáře firmy Inter Cars pro rok 2016. Tentokrát se nás tvůrci rozhodli přenést mezi čtyři živly – oheň, voda, vzduch a země, zdůrazněné krásou žen.

Renomovaný fotograf Voyo Bąkiewicz, s níž Inter Cars spolupracuje už několik let, byl tentokrát požádán o relaci nafocenou ve studiu.

Jako každý rok, je kalendář publikován ve velkém nákladu 30.000 výtisků. Stejně jako v předchozích letech, bude distribuován prostřednictvím poboček společnosti Inter Cars doma i v zahraničí. Účast na vydání tradičně přijali klíčoví dodavatelé Inter Cars: SKF, ContiTech, Bosch, Castrol, Comma, TRW, Febi, Federal Mogul a Lumag.

Související články

Kalendář Inter Cars 2015
Kalendář Inter Cars 2015

Kalendář Inter Cars je vydáván od roku 2005. Každý rok se mění koncepce, scénografie a modelky. Zůstává cíl a odběratelé, pro které je kalendář určen, jak v Polsku, tak v zahraničí. V letošním roce v rekordním počtu téměř 30.000 výtisků.

ANKETA: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2016
ANKETA: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2016

I letos můžete vybrat ten nejlepší kalendář roku 2016 mezi distributory a výrobci náhradních dílů.

Společnost Inter Cars otevírá dvě nové pobočky
Společnost Inter Cars otevírá dvě nové pobočky

Nakupujte v týdnu od 11.1. do 17.1.2016 aftermarketové karosářské díly se slevou až 50% + navíc něco z garážovky: Prodloužený trhák, čistič sání, klapek a EGR ve spreji. Podrobnosti, zajímavosti a další informace ke stažení ve formátu pdf ZDE

Společnost Inter Cars představuje nové logo
Společnost Inter Cars představuje nové logo

Nové logo je symbolem nadcházející éry neustále se rozvíjející společnosti Inter Cars. Vyjadřuje silnou a stále sílící pozici firmy na trhu náhradních dílů pro automobily, nákladní vozy i motocykly na evropských trzích. Cílem redesignu loga bylo reflektovat dynamický rozvoj následujících let, ale zároveň zachovat kontinuitu a logickou návaznost na historii společnosti. Vedení firmy nové logo […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!