Trost: Rozšíření sortimentu GSP

11. března 2016, 8:20

V průběhu února pro vás Trost rozšířil sortiment GSP o takřka 50 nových položek. Naskladněny byly kromě ložisek, především poloosy, které jsou výbornou ekonomickou volbou při zachování vysokého standardu kvality, spolehlivosti a bezpečnosti.

Výběr z nově naskladněných produktů hledejte v Cenové bombě.

Související články

TROST SCHAU 2016
TROST SCHAU 2016

„GO FOR GOLD!“ – V sobotu 16. a neděli 17. dubna se na výstavišti v německém Stuttgartu uskuteční největší odborný veletrh náhradních dílů, nářadí, diagnostiky a dílenského vybavení. Připraveno je pro vás spoustu novinek u více než 250 dodavatelů. Potřebné vstupenky obdržíte zdarma u prodejních poradců firmy Trost.

TROST Aktuality 03/2016
TROST Aktuality 03/2016

Cenová bomba věnovaná asijským vozům; Sogefi skupina: OE dodavatel předních výrobců vozidel; Systémy řízení Bosch pro osobní vozidla a dodávky. Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.  

Přes 200.000 položek směrem dolů
Přes 200.000 položek směrem dolů

Firma Trost trvale zlevnila přes 200.000 produktů v univerzálním sortimentu. Nové ceny jsou nastaveny u dodavatelů Dresselhaus, Nordvlies, Horn + Bauer, Cartrend, ENO a mnoho dalších. Více na trost.com.

TROST se stal partnerem NUTREND RACING týmu v roce 2016
TROST se stal partnerem NUTREND RACING týmu v roce 2016

Nutrend Racing představuje pro scénu českého motorsportu úspěšný a stále rostoucí závodní tým s více než dvacetiletou historií, kterou charakterizují dosažené úspěchy na poli závodních tratí do vrchu. Od roku 1996 šel tým krok po kroku za svým cílem stát se tím nejlepším a poslední sezóny jasně hovoří o jeho dosaženém cíli. Zisk titulu mistra […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!