Dodavatelé pro Auto roku 2017 v ČR

15. března 2017, 17:12

Sdružení automobilového průmyslu představuje firmy, které v rámci ankety Auto roku 2017 v České republice získaly právo používat prestižní označení „Dodavatel pro Auto roku 2017 v České republice“. Po vyhlášení automobilu roku převzal viceprezident Sdružení automobilového průmyslu Pavel Juříček diplomy pro oceněné společnosti, které jsou členy AutoSAP. Díly českých firem přitom nenese jen vítězný vůz, ale jsou součástí všech pěti automobilů, které letos postoupily do finále soutěže. Přihlášené firmy AutoSAP dodávají díly i do převážné většiny všech nominovaných vozů.

Autem roku 2017 v ČR se stal vůz Škoda Kodiaq, prestižní označení „Dodavatel pro Auto roku 2017 v České republice“ tak získávají firmy: 3M Česko s.r.o., AGC Automotive Czech, a.s., Benteler ČR s.r.o., Brano Group, a.s., BRISK Tábor a.s., Continental Barum s.r.o., Fehrer Bohemia s.r.o., Gumárny Zubří a.s., GUMOTEX a.s., Hella Autotechnik Nova s.r.o., HP-Pelzer, KAMAX s.r.o., KS Kolbenschmidt CR, a.s., Maxion Wheels Czech, s.r.o., MUBEA-HZP s.r.o., Plastika a.s., SAARGUMMI CZECH, s.r.o., Tawesco s.r.o., TRW Automotive Czech s.r.o., WITTE Nejdek, s.r.o.

Viceprezident AutoSAP Pavel Juříček k tomu řekl: „Rád bych především pogratuloval všem, kteří stojí za úspěchem vítězného vozu, a věřím, že si ho oblíbí také zákazníci. I letos byla soutěž Auto roku v ČR nejen přehlídkou špičkových aut, ale také důkazem silného zastoupení dodavatelského sektoru v ČR. Firmy AutoSAP se prosazují v silné konkurenci mezi dodavateli a těžko byste hledali mezi 27 vozy nominovanými do ankety takový, který by neobsahoval podstatné komponenty vyrobené v České republice. Sílu našich dodavatelů nakonec potvrzuje i to, že české díly nebo příslušenství nesla také vítězná auta této soutěže z minulých let.“

Sdružení automobilového průmyslu bylo i letos tradičním partnerem ankety Auto roku 2017 v České republice a zároveň vyhlašovatelem doprovodné akce Dodavatel pro Auto roku 2017. Letos se do ní zapojily téměř tři desítky členských firem AutoSAP. 13. ročník soutěže umožnil dodavatelům automobilového průmyslu představit svoje produkty, které se uplatnily ve vozech přihlášených do soutěže.

Související články

Brisk je dodavatel pro auto roku 2016
Brisk je dodavatel pro auto roku 2016

BRISK Tábor a.s. potvrdil svoji kvalitu a opět obdržel ocenění Dodavatel pro auto roku 2016 v České Republice, kterým se stal vůz Škoda Superb.

AutoSAP: Čeští dodavatelé úspěšně dodávají i na Auto roku
AutoSAP: Čeští dodavatelé úspěšně dodávají i na Auto roku

Akce Sdružení automobilového průmyslu „Dodavatel pro Auto roku 2016 v ČR“ potvrdila kvalitu českých firem. Naši výrobci dodávají díly a příslušenství nejen na „Auto roku 2016 v České republice“, ale i na naprostou většinu z 31 vozů nominovaných do této ankety. Akce Sdružení automobilového průmyslu (AutoSAP) s názvem „Dodavatel pro Auto roku 2016 v ČR“ […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!