Společnost Shell zvítězila v prestižní oborové soutěži PETROLAWARDS 2014

1. listopadu 2014, 9:19

Společnost Shell obohatila v průběhu roku 2014 své čerpací stanice a zároveň i český trh o dva jedinečné, inovativní projekty, které nezůstaly bez povšimnutí odborné veřejnosti. Koncept nadstandardních veřejných toalet 2theloo na čerpacích stanicích Shell zvítězil v kategorii Projekt roku 8. ročníku soutěže PETROLawards. Nový prodejní formát stop & shop propojující čerpací stanice Shell a obchodní řetězec BILLA pak získal místo třetí. Čerpací stanice Shell ve Slavkově u Brna se navíc stala Čerpací stanicí roku. Vyhlašování soutěže zaměřené na významné počiny v oboru výroby a distribuce pohonných hmot i čerpacích stanic v České a Slovenské republice proběhlo v rámci setkání profesionálů PETROLsummit 2014 ve čtvrtek 30. října 2014 v Praze.

Nadstandardní veřejné toalety 2theloo na čerpacích stanicích společnosti Shell Czech Republic a.s. získaly v kategorii Projekt roku nejvyšší počet bodů udělovaný komisí složenou z profesionálů z oboru, kteří nominují a následně komplexně hodnotí každý projekt. „Velice si vážíme získaných ocenění, která se udělují na základě odborného úsudku našich kolegů z oboru. Pevně věříme, že nové produkty a služby budou přitahovat stále více zákazníků. Neustálé inovace i zlepšování služeb na čerpacích stanicích Shell je naše cesta, jak uspět na bezesporu vysoce konkurenčním tuzemském trhu, objasňuje Petr Pražský, zodpovědný za provoz čerpacích stanic Shell ve střední a východní Evropě.

Unikátní koncept veřejných toalet 2theloo přinesl na český trh doposud nevídaný standard. Jeho prvenství v soutěži PETROLawards reflektuje skutečnost, že tento servis je, kromě kvality pohonných hmot, důležitým faktorem při výběru čerpací stanice. Jedinečnost toalet 2theloo spočívá v kombinaci nadprůměrné čistoty, vysokého komfortu i úrovně soukromí, které podporuje řada funkčních a designových prvků. Patří sem automatické splachování i bezdotykové ovládání kohoutku a dávkovače mýdla nebo praktické odkládací plochy či háčky. Nechybí propracované osvětlení, velká praktická zrcadla, stylová sanitární keramika značky Villeroy & Boch či originální výzdoba zdí kabinek. Součástí vybavení je také zázemí pro rodiče s dětmi, sprcha a bezbariérová toaleta. Aktuálně je koncept 2theloo k dispozici na 18 nejfrekventovanějších převážně dálničních čerpacích stanicích Shell po celé České republice.

Třetí příčku téže kategorie obsadil projekt stop & shop uvedený společností Shell ve spolupráci s obchodním řetězcem BILLA jako prodejní formát, který na našem trhu do té doby chyběl. Spojení čerpací stanice a obchodního řetězce zaměřeného na potraviny přináší zákazníkům nový rozměr pohodlného nakupování v souladu s celosvětovými trendy. Oba partneři zde zúročili své dlouholeté zkušenosti z oblasti prodeje paliv a potravin doma i v zahraničí. Díky společnému důrazu na kvalitu a špičkový servis vznikl koncept přispívající
k maximálnímu pohodlí zákazníků, což potvrzují jejich pozitivní reakce. Vysoce kvalitní paliva Shell jsou společně s širokým sortimentem čerstvých potravin BILLA aktuálně v rámci pilotního provozu k dispozici na 5 čerpacích stanicích v České republice, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a za rozumné ceny.

Ze všech nominovaných čerpacích stanic v kategorii Čerpací stanice roku se na prvním místě umístila čerpací stanice Shell ve Slavkově u Brna, která spolu s ostatními nominovanými prošla hloubkovým kvalitativním auditem ze strany organizátora.

Tisková zpráva Shell

Související články

SHELL ECO-MARATHON 2013: Z Rotterdamu do Atén na jediný litr paliva
SHELL ECO-MARATHON 2013: Z Rotterdamu do Atén na jediný litr paliva

Po třech náročných dnech soutěžení v ulicích Rotterdamu dospěl Shell Eco-marathon Europe 2013 ke svému konci a ceny si převzaly týmy z devíti různých zemí. 183 studentských týmů z 24 zemí soutěžilo v náročných podmínkách na obtížném městském okruhu s úspornými vozidly, která si samy navrhly a postavily. Během závodů pak vytvořily pět nových rekordů. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!