Bitva o spotřebu

30. června 2016, 11:02

Přihlaste se do soutěže o atraktivní ceny a prověřte své umění defenzivní jízdy na vozech Škoda. Na čtyřiceti kilometrovém silničním úseku se svede bitva o co nejnižší spotřebu paliva.

Prověřit své umění můžete v týdnu od 18. do 22. července. K dispozici budou automobily značky Škoda. Octavia Style s novým litrovým tříválcem 1.0 TSI a Octavia Combi Style G-Tec.

Polovina cesty je plánována po dálnici D11, druhá polovina pak po okresní silnici č. 611. Nad objektivním hodnocením bude dohlížet sofistikovaný měřící systém napojený na sběrnici přes zásuvku OBD. Samostatná délka trasy trvá do jedné hodiny a každý účastník si svůj čas a termín vybere sám. Tedy pokud se včas zaregistruje, neboť počet startujících je omezen!

Start je tradičně plánován od čerpací stanice Lukoil v Praze – Horních Počernicích poblíž Černého Mostu (Náchodská 2410, Praha). Přímo na místě obdržíte detailní informace.

Výsledky celé soutěže budou zveřejněny v zářijovém vydání magazínu Business Car, na testovacích dnech FLEET DERBY a na webových stránkách.

Kromě dobrého pocitu z úspěchu můžete také obdržet jednu z atraktivních cen. Partneři pro vás připravili:
  – Navigace TomTom
  – Mechanické zabezpečení Construct
  – Ceny od společnosti ŠKODA AUTO
  – Sady pneumatik Goodyear
  – Předplatné magazínu Business Car

Již pátý ročník této oblíbené letní soutěže o co nejnižší spotřebu pro vás připravuje společnost Institut Fleet Managera, vydavatel magazínu Business Car.

Registrace do soutěže je možná na adrese info@business-car.cz do 15. července 2016. 

Související články

Business Car 03/2016
Business Car 03/2016

Nové vydání odborného magazínu Business Car 03/2016 pro správu firemních flotil.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!