Interaction je distributorem Wieländer + Schill

19. prosince 2016, 14:25

Společnost Wieländer + Schill, z německého Schwenningenu, je specialistou na profesionální nářadí a zařízení pro karosárny. Již více než 40 let sama navrhuje a vyrábí vysoce kvalitní produkty. Zároveň se přímo podílí na vývoji a inovacích s předními automobilkami, jako například VW Group, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Opel, PSA, Renault a nově také Tesla.

V opravdu širokém portfoliu produktů můžete nalézt běžné nářadí od karosářských kladívek, babek a lžící, samosvorných kleští, přes odvrtávačky bodových svarů, karosářské pilky až po plně automatické svařovací invertory a zařízení pro opravy hliníkových dílů.

Nástroje mají velmi dlouhou životnost a specifické vlastnosti, kterými se odlišují od ostatních výrobců. Karosáři při prvním použití ocení např. velmi nízkou hlučnost a nízké vibrace vzduchového nářadí, plně automatické nastavení všech parametrů svařovacích invertorů nebo neuvěřitelný tlak až 9 tun u speciálního nýtovacího zařízení XPress 800. Právě toto zařízení má v autoopravárenství velkou budoucnost. Vždyť jakým jiným způsobem pevnostně spojit různé typy materiálů jako např. vysokopevnostní ocel a hliník?

Pro autorizované opravárenské sítě lze většinu zařízení dodat v barevném provedení konkrétního výrobce vozidel a s příslušným označením (např. VAS, VAG). Je to možné díky již v úvodu zmíněným doporučením a schválením předních výrobců automobilů.

V souladu s vytýčenou firemní strategií již několik let firma Interaction systematicky rozšiřuje nabídku materiálů, vybavení a technologií pro karosárny. Zařazením produktů Wieländer + Schill tak může partnerům nabídnout komplexní řešení pro karosářské a lakýrnické opravy.

Související články

Spies Hecker vyhrává cenu British Repairers Choice Award
Spies Hecker vyhrává cenu British Repairers Choice Award

Dne 16. 11. 2016 se v hotelu Resorts World v Birminghamu konalo slavností vyhlášení British Repairers Choice Award o nejlépe hodnocenou značku autolaků pro rok 2016 – 2017. Ocenění bylo oznámeno na každoroční konferenci ABP (Auto Body Professionals).

Nová inovace Spies Hecker – plnič Permasolid HS Speed 5500
Nová inovace Spies Hecker – plnič Permasolid HS Speed 5500

Firma Interaction uvádí na trh novinku od Spies Hecker, nový, ultrarychlý plnič Permasolid HS Speed 5500. Sloganem nového výrobku je: " Naše týmy finišují první s novým, ultrarychlým plničem Permasolid HS Speed 5500. Přetvořte nové myšlenky v reálné trendy, které hrají významnou roli jak ve Formuli 1, tak při opravách laků. Nová inovace Spies Hecker, […]

Interaction uvádí nový produkt
Interaction uvádí nový produkt

Interaction představuje nový plnič Spies Hecker Permasolid® HS Speed 5500 a reaktivní utěrky na přípravu povrchu Priomat® 4000, definující inovaci a výkonnost. Každý z výrobků je revoluční produkt, který představuje významný posun v procesu přípravy povrchu. Hovoříme o rychlosti charakteristické pro "Formule 1" s non-stop aplikací bez mezi-odvětrání a impozantním časem schnutí. Plnič je brousitelný […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!