Spies Hecker vyhrává cenu British Repairers Choice Award

1. prosince 2016, 20:10

Dne 16. 11. 2016 se v hotelu Resorts World v Birminghamu konalo slavností vyhlášení British Repairers Choice Award o nejlépe hodnocenou značku autolaků pro rok 2016 – 2017. Ocenění bylo oznámeno na každoroční konferenci ABP (Auto Body Professionals).

Hlasování se za osmiletou historii udílení cen zúčastnil rekordní počet autoopraven ze Spojeného království Velké Británie a Severního Irska, kdy členové sdružené hlasovali pro jejich nejoblíbenější značku autolaků. Byli žádáni, aby ohodnotili značky v rozmezí od výborné po velmi slabou a do výběru mohla být zařazena jakákoliv značka. SPIES HECKER obdržel 78% hodnotících hlasů v kategorii výborný nebo velmi dobrý a tím si zajistil první místo v soutěži!

Je to pro nás velká čest, protože to byli lakýrníci, kdo pro nás hlasovali. Chtěl bych jim tímto poděkovat, stejně jako našim partnerům, kteří nám pomáhají dodávat skvělé produkty a služby této značky všem lakýrníkům v celé Anglii a Irsku“, říká Anthony Cashel, marketingový ředitel pro Axalta Coating system v Anglii a Irsku.

ABP byla založena v roce 2004 a v současné době má přes 2.500 členů z řad profesionálních autoopraven, lakoven, pojišťoven, likvidátorů, dodavatelů a autoprodejců.

Související články

Nová inovace Spies Hecker – plnič Permasolid HS Speed 5500
Nová inovace Spies Hecker – plnič Permasolid HS Speed 5500

Firma Interaction uvádí na trh novinku od Spies Hecker, nový, ultrarychlý plnič Permasolid HS Speed 5500. Sloganem nového výrobku je: " Naše týmy finišují první s novým, ultrarychlým plničem Permasolid HS Speed 5500. Přetvořte nové myšlenky v reálné trendy, které hrají významnou roli jak ve Formuli 1, tak při opravách laků. Nová inovace Spies Hecker, […]

Interaction uvádí nový produkt
Interaction uvádí nový produkt

Interaction představuje nový plnič Spies Hecker Permasolid® HS Speed 5500 a reaktivní utěrky na přípravu povrchu Priomat® 4000, definující inovaci a výkonnost. Každý z výrobků je revoluční produkt, který představuje významný posun v procesu přípravy povrchu. Hovoříme o rychlosti charakteristické pro "Formule 1" s non-stop aplikací bez mezi-odvětrání a impozantním časem schnutí. Plnič je brousitelný […]

Interaction je distributorem Wieländer + Schill
Interaction je distributorem Wieländer + Schill

Společnost Wieländer + Schill, z německého Schwenningenu, je specialistou na profesionální nářadí a zařízení pro karosárny. Již více než 40 let sama navrhuje a vyrábí vysoce kvalitní produkty. Zároveň se přímo podílí na vývoji a inovacích s předními automobilkami, jako například VW Group, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Opel, PSA, Renault a nově také Tesla.

Spies Hecker vydává nový kalendář pro rok 2017 i s českým zástupcem
Spies Hecker vydává nový kalendář pro rok 2017 i s českým zástupcem

Autolak Szmek se probojoval mezi nejlepší a uvnitř nového kalendáře, na straně pro dubnový měsíc, se objeví vůz Audi 80 Cabrio z roku 1991.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!