Spies Hecker vydává nový kalendář pro rok 2017 i s českým zástupcem

4. ledna 2017, 11:16

Autolak Szmek se probojoval mezi nejlepší a uvnitř nového kalendáře, na straně pro dubnový měsíc, se objeví vůz Audi 80 Cabrio z roku 1991.

Vůz prošel kompletní renovací v letech 2014-2016. Co se týče povrchové úpravy, lakovalo se materiály Spies Hecker, konkrétně řadou Permahyd 280.

Pokud i Vy máte nějaký ten skvost na lakovně a chcete se s ním dostat až do kalendáře pro rok 2018, neváhejte a zašlete své fotografie do 17. 2. 2017 na email: interaction@interaction.cz.

Celý kalendář ve formátu PDF si můžete prohlédnout ZDE.

Související články

Spies Hecker vyhrává cenu British Repairers Choice Award
Spies Hecker vyhrává cenu British Repairers Choice Award

Dne 16. 11. 2016 se v hotelu Resorts World v Birminghamu konalo slavností vyhlášení British Repairers Choice Award o nejlépe hodnocenou značku autolaků pro rok 2016 – 2017. Ocenění bylo oznámeno na každoroční konferenci ABP (Auto Body Professionals).

Společně k vítězství
Společně k vítězství

Mercedes AMG Petronas – již řadu let dominující tým v šampionátu Formule 1 se sídlem v anglickém Brackley, je dlouholetým partnerem firmy Spies Hecker. Lakovací materiály používá jak na své závodní monoposty, tak pro svá týmová doprovodná vozidla. „Naše závodní auta mají atraktivní barevný design a rovněž loga důležitých sponzorů musí být dobře viditelná. Prioritní […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!