Nová elektrická bruska Mirka DEOS

18. září 2017, 13:13

Firma Servind doplnila svou nabídku o novou elektrickou brusku Mirka DEOS.

Elektrická orbitální bruska Mirka DEOS integruje všechny inovativní funkce a díky tomu se stává populární. Pouze 10 cm vysoká, kompaktní konstrukce a velmi nízký profil propůjčují této brusce snadnou manipulovatelnost a pomáhají dosáhnout přesného a účinného brusného výkonu. Tato malá a lehká bruska je vybavena bezkartáčovým motorem stejně jako Mirka DEROS.

Tato bruska je společně s bruskou Mirka DEROS jedním z nejchytřejších nářadí na trhu. Mirka DEOS disponuje integrovaným snímačem vibrací a funkcí Bluetooth. Aplikace myMirka umožňuje sledování každodenního vystavení se vibracím. Aplikace reaguje na rostoucí význam ochrany zdraví a bezpečnosti na pracovišti a pomáhá pracovníkům během broušení sledovat škodlivé vibrace, které by mohly způsobit syndrom tzv. třesoucích se rukou. Aplikace také neustále měří vibrace podle normy ISO 5349-1:2001(E) a zobrazuje je podle barevné stupnice. Pokud se úroveň vibrací dostane nad normální hodnoty, aplikace uživateli doporučí, jak by mohla býti snížena, tak aby ochránila uživatelovo zdraví.

Pro více informací o aplikaci a dostupnosti ve Vaší zemi navštivte: https://www.mirka.com/cs-CZ/mymirka.

Související články

Bruska Mirka získala ocenění Red Dot Design Award 2017
Bruska Mirka získala ocenění Red Dot Design Award 2017

Akumulátorová bruska Mirka AOS-B získala prestižní ocenění Red Dot Design Award 2017. Bruska navržená ve spolupráci se švédskou designérskou společnosti Veryday byla oceněna za vysokou kvalitu designu v kategorii Red Dot Award: Produktový design 2017.

Inovovaná bruska Mirka DEROS
Inovovaná bruska Mirka DEROS

Elektrická bruska Mirka Deros je používána mnoha odborníky po celém světě a v roce 2012 získala ocenění iF Design Award a Red Dot Design Award. Tehdy se Mirka stala první společností, která v ergonomické brusce Mirka DEROS představila novou technologii bezkartáčkového motoru. Jde o nejlehčí elektrickou vibrační brusku na trhu. Mirka Deros nyní přichází s […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!