INTERACTION partnerem ŠKODA Service Challenge

12. června 2014, 12:12

Vyznamenání pro nejlepší servisní specialisty značky ŠKODA na světě. Mezinárodní soutěž ŠKODA Service Challenge 2014 zná své vítěze.

Dvoudenního finále v Praze a v Mladé Boleslavi se účastnilo celkem 140 servisních specialistů z 33 zemí, mj. z Číny, Indie, Ruska a Jižní Ameriky. Všichni finalisté se předtím kvalifikovali v národních kolech. Finále zahrnovalo, stejně jako v národních kolech, teoretické a praktické úkoly. Soutěžilo se celkem v sedmi kategoriích, z čehož byly čtyři hlavní: servisní technika, servisní poradenství, management dílů a lakování. 

Letošní čtvrtý ročník byl poprvé na mezinárodní úrovni rozšířen o lakování, přičemž historicky první vítězství v této kategorii zůstává doma, v České republice. Vítězem se stal Pavel Pluhař, za ním se umístil náš soused ze Slovenska Pavol Hubáček. Třetí místo obsadil Robert Klaumünzner z Německa.

V další kategorii servisní poradce ŠKODA zvítězil Andrei Cristian Lascar z Rumunska. Jako nejlepší servisní technik byl vyznamenán Thijs Veenstra z Nizozemska a nejlepším vedoucím skladu je Manfred Ruch z Německa.

Nejen výherci, ale všichni zúčastnění reprezentují excelentní know-how a vysoké nasazení servisních techniků ŠKODA na celém světě.

Společnost Interaction, jako partner soutěže, se zúčastnila celého programu včetně sobotního slavnostního vyhlášení. Podíleli jsme se na přípravě disciplín pro kategorii lakování a měli jsme i své zástupce v odborné mezinárodní porotě.

Související články

TOP Service People SEAT 2014
TOP Service People SEAT 2014

Odborná soutěž TOP Service People SEAT 2014 má za sebou barcelonské mezinárodní finále. V letošním 15.ročníku soupeřilo 79 nejlepších pracovníků z 24 zemí v 6 oborových skupinách (Vedoucí servisu, Vedoucí skladu, Servisní poradce, Mechanik-elektrikář, Klempíř, Lakýrník). České barvy hájili tři vítězové národní části soutěže, z nichž se nejlépe vedlo Petru Valovi v oborové skupině Klempíř, […]

FESTOOL ROADSHOW
FESTOOL ROADSHOW

Začátkem května proběhl napříč Českou republikou další ročník Festool Roadshow. Tentokrát Showtruck zastavil v Ostravě, v Hradci Králové a v Praze. Zde jste měli možnost shlédnout ukázku úsporného a rychlého broušení ve 4 krocích s brusivem Granat či odstraňování vad laku ve dvou krocích. Dále zde byly představeny pneumatické brusky nové generace LEX 3. Závěrem […]

Interaction: Modulový systém pro čištění pistolí
Interaction: Modulový systém pro čištění pistolí

Sestavte si vlastní myčku pistolí a plaťte jen za to, co opravdu potřebujete. Nová generace univerzálních myček pistolí     – robustní konstrukce pro připevnění na zeď     – již základní model z nerezové oceli     – včetně výkonného ventilačního systému B-TEC a ofukovací pistole     – dvě čisticí komory     – nezávislé a individuální nastavení […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!