TOP Service People SEAT 2014

12. června 2014, 12:15

Odborná soutěž TOP Service People SEAT 2014 má za sebou barcelonské mezinárodní finále. V letošním 15.ročníku soupeřilo 79 nejlepších pracovníků z 24 zemí v 6 oborových skupinách (Vedoucí servisu, Vedoucí skladu, Servisní poradce, Mechanik-elektrikář, Klempíř, Lakýrník).

České barvy hájili tři vítězové národní části soutěže, z nichž se nejlépe vedlo Petru Valovi v oborové skupině Klempíř, který se v celosvětovém finále umístil na třetím místě.

Petr Vala pracuje ve znojemské společnosti Libor Suchý, autoprodejna, která je dlouholetým partnerem Interaction a používá nejnovější řadu lakovacích materiálů Spies Hecker, Permahyd Hi-TEC.

Interaction gratuluje k mimořádnému úspěchu a přeje mnoho dalších úspěchů i v budoucích letech.

Související články

INTERACTION partnerem ŠKODA Service Challenge
INTERACTION partnerem ŠKODA Service Challenge

Vyznamenání pro nejlepší servisní specialisty značky ŠKODA na světě. Mezinárodní soutěž ŠKODA Service Challenge 2014 zná své vítěze. Dvoudenního finále v Praze a v Mladé Boleslavi se účastnilo celkem 140 servisních specialistů z 33 zemí, mj. z Číny, Indie, Ruska a Jižní Ameriky. Všichni finalisté se předtím kvalifikovali v národních kolech. Finále zahrnovalo, stejně jako […]

FESTOOL ROADSHOW
FESTOOL ROADSHOW

Začátkem května proběhl napříč Českou republikou další ročník Festool Roadshow. Tentokrát Showtruck zastavil v Ostravě, v Hradci Králové a v Praze. Zde jste měli možnost shlédnout ukázku úsporného a rychlého broušení ve 4 krocích s brusivem Granat či odstraňování vad laku ve dvou krocích. Dále zde byly představeny pneumatické brusky nové generace LEX 3. Závěrem […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!