Prototyp AeroMobil 3.0 lakován lakovacím systémem Standoblue od Standoxu

30. března 2015, 12:39

AeroMobil je nádherným funkčním prototypem létajícího vozu, který se v několika málo sekundách může změnit z automobilu v letadlo. AeroMobil dokonale využívá stávající vybudované infrastruktury pro automobily a letadla a otevírá tak nové možnosti k takzvanému „door-to-door“ cestování. Jako auto se vejde na jakékoliv standardní parkovací místo, jezdí na běžný benzín a může být používán v běžném provozu jako jakékoliv jiná auta. Jako letadlo může používat letiště po celém světě, ale může také startovat a přistávat na libovolném travnatém nebo zpevněném povrchu o délce několika stovek metrů.

Pokrokový prototyp létajícího auta AeroMobil 3.0 byl odhalen ve Vídni během akce Pioneers Festival, která je oslavou podnikání, technologie a inovace.

Prototyp AeroMobil 3.0 byl navržen a vyroben inženýry pod vedením generálního ředitele Juraje Vaculíka a šéfdesignera Stefana Kleina, kteří jsou spoluzakladateli společnosti. Za pouhých 10 měsíců od představení předchozího a mnohem jednoduššího prototypu létajícího auta AeroMobil 2.5.

"Věřím, že se AeroMobil stane inspirací pro nový způsob myšlení v oblasti cestování. Má skutečné ambice, jak povýšit cestování na zcela novou úroveň. Přicházíme s novým létajícím autem bez omezení a přinášíme vzrušení zprostředkované unikátním technickým řešením a designem.", říká Juraj Vaculík, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti.

Související články

Nový revoluční čirý lak Standocryl VOC Xtreme Clear (+video)
Nový revoluční čirý lak Standocryl VOC Xtreme Clear (+video)

Během několika týdnů představí společnost Servind, výhradní dovozce lakovacích materiálů Standox do České a Slovenské republiky, zcela nový revoluční čirý lak Standocryl VOC Xtreme Clear K9580. Touto novinkou nabývá aplikace čirých laků zcela nového rozměru. Zcela nová inovativní technologie pro výrobu pryskyřic od koncernu Axalta přináší neuvěřitelně rychle schnoucí čirý lak, díky kterému lakovny při […]

Servind: Novinky v sortimentu
Servind: Novinky v sortimentu

Nový prémiový lakýrnický overal COLAD, keramické brusivo Q. Silver Ace a oblíbená leštička MIRKA PS 1437 v nových barvách. Overal, který vás chrání. Colad BodyGuard! Celosvětové působící koncern s hlavním sídlem v Holandsku, mezi jehož největší distributory v Česku patříme, uvádí právě v těchto dnech pod svou značkou Colad nový prémiový lakýrnický overal. Lakování v lakovacím boxu má svá specifika. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!