Castrol si vybral Servind jako autorizovaného distributora

18. července 2016, 8:51

Společnost Servind, která je významným partnerem na českém a slovenském autoopravárenském trhu v oblasti dodávek lakovacích materiálů, spotřebního materiálu a technologií pro špičkové autolakovny, se od srpna stává autorizovaným distributorem technologicky pokrokových produktů Castrol Professional do autorizovaných servisů v České republice. Krátce poté se ujme prodeje celosvětově uznávaných maziv, prostřednictvím dceřiné společnosti Servind Slovakia, i na Slovensku.

Věříme v jedinečnou možnost propojení našich stávajících obchodních aktivit a doprovodných služeb v oblasti autoopravárenství s distribucí olejů a maziv. Díky našim stávajícím kontaktům na autoopravárenském trhu se nabízí jedinečné využití synergie v aktivitách s námi již historicky zastupovanými prémiovými značkami, jako jsou třeba německé lakovací materiály Standox, finské brusivo a nářadí Mirka, spotřební materiál Colad či stříkací technika SATA, s jednou z nejvýznamnějších olejářských firem na světě. Velice nás potěšila důvěra společnosti Castrol, že si za autorizovaného distributora pro segment autorizovaných servisů vybrala právě nás.“, říká Ing. David Bártek, jednatel společnosti.  Oleje a maziva řady Castrol Professional jsou technologicky nejvyšší produktovou řadou britského producenta maziv a olejů. „Naším vkladem do nadcházející spolupráce bude důraz na produktovou a technickou podporu a další zlepšování logistiky tak, aby měli zákazníci zajištěn rychlý a pohodlný přístup ke svým oblíbeným produktům.“, dodává Bártek.

V první etapě přebírá Servind distribuci originálních olejů Ford do vybraných autorizovaných servisů Ford, následně si od druhé poloviny července bude moci celá síť servisů Ford objednat kompletní portfolio maziv a olejů Castrol. V srpnu bude spuštěna distribuce kompletního sortimentu i do sítí ostatních autorizovaných servisů. S mírnou prodlevou bude odstartována distribuce produktů Castrol, prostřednictvím společnosti Servind Slovakia, i na Slovensku.

Tato novinka však nebude poslední akvizicí letošního roku. „Velké úsilí a nemalé investice stojí i za dalším projektem, kterým je nové tréninkové centrum pro karosářské opravy, nacházející se v blízkosti sídla společnosti Servind v Tuchoměřicích, v areálu CAR POINT Praha. V tomto našem specializovaném školicím centru budou probíhat pravidelná školení pro karosáře, servisní poradce a management karosáren a servisů, po kterých je na trhu v poslední době nebývalá poptávka. Oblastí karosářských oprav jsme se začali zabývat již před dvěma roky. Otevření tréninkového centra, které je plánováno na začátek letošního září, bude završením našeho snažení a dalším významným milníkem v téměř pětadvacetiletém působení naší společnosti.“, poodhaluje nejbližší plány společnosti Servind Jan Pešata, ředitel divize Autoopravárenství.

Související články

Castrol na cestě k lepší péči o zákazníky
Castrol na cestě k lepší péči o zákazníky

Optimalizací přístupu na trh Castrol směřuje ke značnému zlepšení zákaznického servisu a k získání nových zákazníků v Polsku, České a Slovenské republice a v Maďarsku, kde bude spolupracovat s menším množstvím větších autorizovaných distributorů. Střední a  východní Evropa zahrnující Polsko, Českou a  Slovenskou republiku a  Maďarsko, jsou i  nadále pro Castrol důležitými rostoucími trhy. Změny […]

Nový revoluční rychleschnoucí plnič Standox VOC Xtreme Filler U7600
Nový revoluční rychleschnoucí plnič Standox VOC Xtreme Filler U7600

Během několika týdnů představí společnost Servind zcela nový revoluční produkt, které přináší významnou změnu do procesu přípravy před lakem. Novinka nabídne moderní aplikaci jedním krokem bez odvětrávání a velmi působivé schnutí na vzduchu. To jsou vlastnosti, díky nímž se majitelé autolakoven mohou těšit na větší efektivitu a autolakýrníci na jednodušší práci, kterou budou moci navíc odvádět […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!