Castrol na cestě k lepší péči o zákazníky

11. července 2016, 11:08

Optimalizací přístupu na trh Castrol směřuje ke značnému zlepšení zákaznického servisu a k získání nových zákazníků v Polsku, České a Slovenské republice a v Maďarsku, kde bude spolupracovat s menším množstvím větších autorizovaných distributorů.

Střední a  východní Evropa zahrnující Polsko, Českou a  Slovenskou republiku a  Maďarsko, jsou i  nadále pro Castrol důležitými rostoucími trhy. Změny v  přístupu na trh znamenají spolupráci firmy Castrol s  autorizovanými distributory vedoucí k  dalšímu zlepšení zákaznické důvěry, zákaznického servisu a  tržního zásahu.

Výsledkem těchto změn bude pro miliony zákazníků lepší přístup k  světově proslulým produktovým značkám firmy Castrol. Společně s  našimi partnery zamýšlíme i  nadále pronikat na tento rychle rostoucí trh a  posilovat naši pozici jedné z  vedoucích olejářských firem”, říká pan Mathias Buschbeck, Central Cluster Sales Director.

Tato změna ve způsobu distribuce produktů a  služeb bude znamenat menší počet větších distribučních partnerů. S  těmito partnery budeme úzce spolupracovat na ustanovení tzv. ‘Castrol ekosystému’, poskytnutí nástrojů a  procesů, kontinuálních školení a  přístupu k  portfoliu našich produktů a  služeb“, říká pan Sławomir Radoń, Sales Director Central Eastern Europe.

Naši distribuční partneři jsou vybráni, aby naplnili potřeby zákazníků a  požadavky jednotlivých trhů“, říká pan Ivo Lelkens, Central Cluster Industrial Distributor Sales Director. “Spolupracujeme s  firmami, které mohou pro naše zákazníky vytvořit přidanou hodnotu, pomoci nám neustále zlepšovat zákaznický servis a  my je vybavíme všemi potřebnými nástroji k  doručení těchto hodnot.

Naše plány růstu ve střední a  východní Evropě jsou ambiciózní a  jsou postaveny na zapojení našeho modelu pro nový přístup na trh. Toto v  kombinaci s  našimi novými technologicky pokročilými produkty, rozšířené o  partnerství s  OEM, sponzorství hlavních motoristických, zákaznických, obchodních i  průmyslových akcí, zajistí, že značka Castrol bude hlavní volbou na tomto zajímavém trhu”, uzavírá pan Buschbeck.

V  současné době jsou vybranými Autorizovanými distributory Castrol pro Českou republiku v  oblasti
a) automobilových maziv pro autorizované servisy:
  1. SERVIND  s.r.o.
b) ostatních automobilových maziv:
  1. DF Partner s.r.o.
  2. Auto Kelly a. s.
  3. Elit CZ, spol. s  r. o.
  4. Inter Cars Česká republika s.r.o.
  5. STAHLGRUBER CZ s.r.o.
  6. APM Automotive  s.r.o.
c) průmyslových maziv:
  1. Istrex Oil a. s.

Související články

Castrol si vybral Servind jako autorizovaného distributora
Castrol si vybral Servind jako autorizovaného distributora

Společnost Servind, která je významným partnerem na českém a slovenském autoopravárenském trhu v oblasti dodávek lakovacích materiálů, spotřebního materiálu a technologií pro špičkové autolakovny, se od srpna stává autorizovaným distributorem technologicky pokrokových produktů Castrol Professional do autorizovaných servisů v České republice. Krátce poté se ujme prodeje celosvětově uznávaných maziv, prostřednictvím dceřiné společnosti Servind Slovakia, i […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!