ŠKODA Challenge – vyvrcholil 6. ročník mezinárodní servisní soutěže

19. července 2016, 9:48

V Servisním tréninkovém centru v Kosmonosech se sešli nejlepší mechanici a prodejci značky ŠKODA z celého světa, aby si změřili síly při plnění praktických úkolů, s nimiž se setkávají ve své každodenní praxi.

Připraveno pro ně bylo celkem 39 pracovních stanovišť. Poté na ně v pražském hotelu Clarion čekaly teoretické testy.

Významnou roli vedle pořádající automobilky ŠKODA AUTO sehráli i dva partneři, společnosti Castrol a Interaction.

Své zástupce, kteří vzešli z národních kol, vyslalo celkem 30 zemí. Soutěžilo se v osmi kategoriích, nás tentokrát nejvíce zajímala kategorie Autolakýrník:
1. Egils Žizenis z Lotyšska
2. Maroš Marinák ze Slovenska
3. Michal Císař z České republiky

Interaction se zúčastnil celého programu včetně sobotního slavnostního vyhlášení. Podílel se na přípravě disciplín pro kategorii lakování a měl své zástupce i v odborné mezinárodní porotě.

Související články

Šest sekund na nejvyšší rychlost
Šest sekund na nejvyšší rychlost

0 na 238 mil/hod v rekordním čase: Top Fuel Bike je jedním z nejrychleji akcelerujících vozidel na dvou kolech. Profesionální motocyklový závodník Ian King se spoléhá na lakovací materiály Spies Hecker. Jsou bleskurychlé a velmi silné. Jakmile se dostanou do pohybu, jejich ohlušující zvuk motoru prořízne napjaté, soustředěné ticho. Čtyřválcový motor Top Fuel Bike se […]

Colors Unlimited International – Partner profesionálních autoopraven Spies Hecker
Colors Unlimited International – Partner profesionálních autoopraven Spies Hecker

Začátkem června se v Průhonicích u Prahy konalo další setkání partnerů Colors Unlimited International (zkr. CUI). Na konferenci, po úvodním slovu Ing. Martina Písaříka, výkonného ředitele společnosti Interaction, byl hlavním řečníkem Filip Brückner, koordinátor celého projektu v České republice. Hlavním tématem byl finanční management karosárny a lakovny. Dále se probírala aktuální situace v autoopravárenství v […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!