Michelin mapa Francie 2011 je poprvé dostupná pro iPad

22. srpna 2011, 0:00

Po úspěchu aplikace iPad ViaMichelin Trafic rozšířil Michelin svou nabídku produktů pro tuto značku a uvedl na trh první vydání Michelin mapy Francie 2011 pro iPad. Aplikaci je možné si stáhnout prostřednictvím iTunes App Store.

Kvalita a rozsáhlý obsah map Michelin v kombinaci s flexibilitou digitální technologie Aplikace Michelin mapa Francie 2011 vyvinutá Michelinem má zobrazení optimalizované pro obrazovku iPadu a umožňuje uživatelům:
– Přístup na úrovni 3 měřítek, takže se v mapě mohou snadno pohybovat, přibližovat si místa v mapách a měnit si parametry svého vyhledávání:
· 1:1 000 000, měřítko Michelin mapy Francie.
· 1:275 000, střední měřítko.
· 1:200 000, měřítko regionálních map a atlasu Michelin Francie.
– Rychle vyhledat specifické město.
– Zobrazit hotely a restaurace z průvodce Michelin, i místa pro turisty z Michelin Green Guides díky technologii určení místa (geolokace).
– používat interface se stejnými symboly a grafickými standardy jako mají tištěné mapy Michelin.

Další výhodou je skutečnost, že všechna data mapy jsou uložena v iPadu, což znamená, že není třeba být připojen k Internetu. Tím se snižují celkové náklady na připojení a mapy jsou díky tomu kdykoliv přístupné. Uživatelé mohou již při přípravě cesty doma nebo při cestování po Francii samotné konzultovat svou trasu s offline aplikací a podle své chuti si přibližovat dynamické mapy, které se jim zobrazují, aniž by museli platit náklady na připojení k Internetu. Mimo to si uživatelé, jejichž iPad je vybaven chipem GPS nebo mají přístup na internet, mohou neustále určovat svou pozici, a podle chuti se posouvat po zobrazovaných mapách.

Mapy Michelin jsou updatovány každý rok o nová infrastrukturní data z celé Francie a poskytují tak čtenářům přístup k nejnovějším turistickým a dopravním informacím. Jsou praktické a snadno se používají a umožňují cestovatelům rychle zjistit polohu a vizualizovat si okolí místa, kde se nacházejí.

Michelin mapa Francie 2011 je k dispozici v 5 jazycích (v angličtině, francouzštině, němčině, italštině a španělštině) a lze ji stáhnout za cenu 9,99 EUR. Při připojení z počítače si stáhněte Michelin mapu Francie 2011 přes iTunes (€9.99) http://itunes.apple.com/gb/app/id448327970?mt=8. Z iPadu: Zadejte heslo “Michelin” v App Store, abyste se dostali na všechny aplikace Michelinu. Pro stahování je třeba mít zřízený iTunes účet.

 

Zdroj: michelin.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!