Společnost Hankook Tire expanduje s evropskou produkcí

7. ledna 2013, 0:00

Prémiový výrobce pneumatik Hankook dále rozšiřuje svou ultramoderní evropskou továrnu v Maďarsku s celkovými investicemi cca 8,6 milionu EUR.

Společnost bude instalovat další míchací jednotky, čímž se podstatně zlepší efektivnost výroby. Investice umožní instalaci nových míchacích zařízení a budov, souvisejících s posílením výrobního procesu zejména v prvním kroku výroby pneumatik. S uplatněním investic se již začalo 01.10.2012 a podle předběžných plánů bude instalace dokončena v druhé polovině roku 2013.

Rozšíření bude realizované v rámci operačního programu hospodářského rozvoje maďarské vlády podporovaného z Evropského regionálního rozvojového fondu (ERDF), který umožňuje další technologický vývoj, který ve výsledku vede k vytváření nových pracovních míst.

"Na podzim roku 2011 společnost Hankook Tire úspěšně dokončila druhou fázi vývoje našeho evropského závodu, který tak dosáhl maxima své určené kapacity," řekl Lee Sang Il, viceprezident a generální ředitel evropského závodu Hankook. "Instalace dalších směšovacích jednotek nám umožní výrazně zvýšit naši efektivitu. Také proto jsme již zahájili výcvik našich nových zaměstnanců. “

Evropská továrna Hankook zaměstnává v současné době 2.200 lidí a vyrábí pneumatiky pro osobní automobily, SUV a lehká nákladní vozidla v mnoha stovkách různých specifikací. V současné době závod vyrábí 34.000 pneumatik za den s neustále rostoucím podílem UHP pneumatik a taktéž pneumatik dodávaných jako součást původního vybavení (OE) pro přední evropské výrobce automobilů. Drtivá většina pneumatik Hankook s evropskou výrobou je určena k uspokojení rostoucí poptávky na různých evropských trzích.

Zdroj: Tisková zpráva Hankook Tire

 

Související články

Hankook Tire získává ocenění iF Design Awards 2013 v kategorii „komunikace“
Hankook Tire získává ocenění iF Design Awards 2013 v kategorii „komunikace“

Výrobce prémiových pneumatik Hankook obdržel dvě ocenění iF Design Awards za své animované produktové videofilmy Ventus S1 evo2 Motion Graphic Brochure a Eco Motion Graphic Brochure. Oba dva videofilmy získaly ocenění iF Design Award za rok 2013 v kategorii „komunikace“. Produktové publikace zpracované „pohyblivou grafikou“ se vyznačují svým důmyslným „motion graphic designem“ a kreativním provedením, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!