Ovidiu Balan byl jmenován na pozici ředitele pro střední a východní Evropu ve společnosti Goodyear Dunlop

26. června 2013, 11:01

Ovidiu Balan, jenž ve společnosti Goodyear Dunlop působí na pozici ředitele pro Rumunsko a Bulharsko, které spadají do oblasti střední a jihovýchodní Evropy, byl jmenován ředitelem nově vytvořeného regionu střední a východní Evropa. Ve své nové pozici bude Ovidiu Balan zodpovědný za řízení společnosti a prodeje v šesti středoevropských a východoevropských zemích sdružujících téměř 100 pracovníků.

Ovidiu Balan, MBA, nastoupil do společnosti Goodyear Dunlop Tires Romania v roce 2001 na pozici manažera značky a v roce 2003 byl jmenován ředitelem prodeje osobních pneumatik. V roce 2008 byl povýšen na pozici ředitele pro Rumunsko a Bulharsko a stal se součástí řídícího týmu společnosti Goodyear Dunlop ve střední a jihovýchodní Evropě. Na novou pozici nastoupí 1. srpna 2013.

Goodyear Dunlop CEE (střední a východní Evropa) zahrnuje šest trhů: Rumunsko, Bulharsko, Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Moldavsko a zaměstnává téměř 100 pracovníků. Region CEE je nově vytvořené sdružení v rámci Goodyear Dunlop CSEE (střední a jihovýchodní Evropa), které bylo založeno v roce 2006 a spojuje 15 trhů ve střední a jihovýchodní Evropě (Českou republiku, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko, Srbsko, Bosnu a Hercegovinu, Rumunsko, Bulharsko, Makedonii, Albánii, Kosovo, Černou Horu, Kypr a Moldavsko). Goodyear Dunlop CSEE zaměstnává přibližně 1.500 osob z rozdílných kulturních, historických a obchodních prostředí. Vedení regionu CSEE sídlí ve slovinském městě Kranj.

Tisková zpráva Goodyear Dunlop Tires Czech s. r. o.

Související články

Změny na vysokých manažerských pozicích ve společnosti Goodyear
Změny na vysokých manažerských pozicích ve společnosti Goodyear

Společnost Goodyear Tire & Rubber Company oznamuje, že její představenstvo zvolilo čtyři členy z vedení společnosti do nových pozic. Tyto personální změny vstoupí v platnost od 1. 12. 2013. Výkonný viceprezident a finanční ředitel Darren R. Wells byl jmenován ředitelem obchodní divize Goodyear pro Evropu, Střední východ a Afriku (Europe, Middle East, and Africa – […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!