Jean-Vincet Schaffnit byl jmenován ředitelem pro západní Afriku ve společnosti Goodyear Dunlop

1. července 2013, 10:56

Jean-Vincent Schaffnit, současný ředitel regionu střední Evropa (Česká republika, Slovensko a Maďarsko), jenž je součástí regionu střední a jihovýchodní Evropa, byl nově jmenován ředitelem pro oblast západní Afrika. V nové pozici bude Jean-Vincet Schaffnit řídit aktivity celkem na 15 západoafrických trzích.

Jean-Vincent Schaffnit, držitel titulu MBA v oblastech strojírenství, logistika a marketing, nastoupil do Dunlop France v roce 1989 na pozici manažera logistiky továrny ve městě Aviens. Následovalo několik povýšení a jeho přeložení do Španělska, kde byl v roce 2001 jmenován ředitelem společnosti Goodyear pro oblast Iberského poloostrova. V roce 2003 se Jean-Vincet Schafnitt přestěhoval zpět do Francie, kde působil na pozici ředitele prodeje a marketingu divize osobních pneumatik ve společnosti Vulco Development. V roce 2007 se přesunul do Bruselu, aby tam zastával funkci ředitele prodeje osobních pneumatik v Evropské unii. V roce 2008 se stal členem řídícího týmů ve střední a jihovýchodní Evropě jakožto ředitel regionu Česká republika, Slovensko a Maďarsko. Na novou pozici nastoupí 19. července 2013.

Od 1. srpna bude ve společnosti Goodyear Dunlop spojena oblast CER (střední Evropa) s rumunským a bulharským trhem, čímž vznikne nová organizační jednotka Goodyear Dunlop CEE (střední a východní Evropa), která bude zahrnovat šest trhů a bude zaměstnávat téměř 100 pracovníků. Tuto oblast bude řídit nově jmenovaný ředitel Ovidiu Balan, který doposud vykonával funkci ředitele pro Rumunsko a Bulharsko.

Související články

Změny na vysokých manažerských pozicích ve společnosti Goodyear
Změny na vysokých manažerských pozicích ve společnosti Goodyear

Společnost Goodyear Tire & Rubber Company oznamuje, že její představenstvo zvolilo čtyři členy z vedení společnosti do nových pozic. Tyto personální změny vstoupí v platnost od 1. 12. 2013. Výkonný viceprezident a finanční ředitel Darren R. Wells byl jmenován ředitelem obchodní divize Goodyear pro Evropu, Střední východ a Afriku (Europe, Middle East, and Africa – […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!