BMW a pneumatiky MICHELIN Pilot Super Sport

13. června 2014, 12:06

Pro své dva nové modely – M3 a M4 – se německý výrobce automobilů BMW rozhodl obout jako standard pro originální výbavu pneumatiku MICHELIN Pilot Super Sport.

Pilot Super Sport garantuje, že vozy M3 a M4 jsou schopné nabídnout řidičům opravdový zážitek z jízdy, včetně přesné a rychlé reakce pneumatik na pokyny nebo sportovní charakteristiku jízdy ať již jsou na okruhu nebo na běžné silnici.

Pro svá vozidla značka BMW neustále hledá tu správnou kombinaci sportovního výkonu, výborného záběru a schopností být použit každý den bez ohledu na počasí. To si vyžaduje pneumatiky s vysokou úrovní komfortu a s dlouhou životností.  MICHELIN Pilot Super Sport tohle všechno může nabídnout a navíc ještě dokonalý požitek z jízdy v extrémních jízdních situacích.

Od roku 1986, kdy se na silnicích objevila první generace vozu BMW M3, je společnost Michelin tradičním strategickým partnerem, který standardně obouvá všechna vozidla řady M.

Aby pneumatika MICHELIN Pilot Super Sport fungovala dokonale ve všech požadovaných oblastech na vozech BMW M3 – a navíc hrála stěžejní roli ve sportovním stylu jízdy tohoto vozu – spolupracovali inženýři Michelinu a BMW M GmbH ve velmi úzkém vztahu a společně ladili výkon pro dosažení maxima. Certifikace těchto pneumatik je opět ilustrací dlouhodobé a oboustranně prospěšné spolupráce, kdy výrobce pneumatik a sportovních vozů sdílejí stejné nadšení pro nadstandardní výkony.

Pneumatika MICHELIN Pilot Super Sport je dostupná v těchto rozměrech:
255/40 ZR18 (95Y) TL Pilot Super Sport *
275/40 ZR18 (99Y) TL Pilot Super Sport *
255/35 ZR19 (92Y) TL Pilot Super Sport *
275/35 ZR19 (100Y)XLTL Pilot Super Sport *

*Hvězdička znamená speciální značení na pneumatikách Michelin, která indikuje, že jsou speciálně navrženy pro vozy BMW.

Související články

Michelin a Volvo-Polestar
Michelin a Volvo-Polestar

Zbrusu nové vozy Volvo S60 a V60 Polestar, které budou dostupné na čtyřech kontinentech od června letošního roku, budou v originální výbavě obouvat vysoko výkonné pneumatiky 245/35 R 20 MICHELIN Pilot Super Sport. Pro jízdu v zimě bude výrobce doporučovat dvě verze pneumatiky a to MICHELIN Pilot Alpin 4 a X-Ice North 3. Inženýři z […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!