BestDrive: Ing. Martin Šlik – nově na pozici ředitele regionu Praha a Střední Čechy

10. srpna 2015, 11:28

Post ředitele regionu Praha a Střední Čechy společnosti ContiTrade Services s.r.o. od 1. září 2015 obsadí Ing. Martin Šlik.

Martin Šlik odmaturoval na Střední průmyslové škole v Mladé Boleslavi a pokračoval studiem oboru konstrukce motorových vozidel na pražském ČVUT. Po úspěšné promoci nastoupil v roce 1993 do Barum Centrum Praha. V této společnosti prošel mnoha pozicemi – začal jako prodejce protektorů, poté vedl nově otevřený autoservis v Praze a v roce 1999 se stal členem managementu společnosti Barum Centrum Praha. Působil tam až do roku 2008, kdy Barum Centrum Praha zfúzovala se servisními sítěmi Barum a Pneubox. V nově vzniklé servisní síti BestDrive pracoval na pozici velkoobchodního manažera pro region Praha a Střední Čechy. V roce 2013 se Martin Šlik stal ředitelem regionu Ústí nad Labem.

„Vracím se po dvouleté přestávce zpět do regionu Praha a Střední Čechy, ve kterém jsem dříve dvacet let působil. S kolegy v Ústí nad Labem jsme společně udělali kus práce a přeji jim hodně úspěchů na společně nastavené cestě. Práce v Praze je pro mne výzvou. Věřím, že využiji zkušenosti nabyté v ústeckém regionu a těším se na spolupráci se staronovými kolegy“, říká Martin Šlik, nový ředitel regionu Praha a Střední Čechy.

„Svou znalostí zákazníků z regionu Praha a Střední Čechy, dosavadními zkušenostmi s řízením týmů i osobními vlastnostmi je pro nás ing. Martin Šlik zárukou dalšího pozitivního rozvoje obchodní spolupráce ve svěřeném oblasti – ať už s franchizovými partnery, zákazníky z řad leasingových společností nebo národních fleetů ale i všemi ostatními zákazníky z dané oblasti", říká ing. Karel Kučera, ředitel společnosti ContiTrade Services s.r.o..

Související články

Otevření největší pobočky auto-pneuservisní sítě BestDrive
Otevření největší pobočky auto-pneuservisní sítě BestDrive

Síť BestDrive patří k největším pneuservisním a autoservisním sítím v České republice. V tomto roce rozšiřuje své působení a otevírá novou pobočku v Praze Stodůlkách, která je zároveň největší z celé sítě a druhá v černo-oranžových barvách symbolizující spojení s předním dodavatelem pro automobilový průmysl – koncernem Continental. Nová prodejna BestDrive nabízí nejen pneuservisní služby […]

První český BestDrive v barvách Continental
První český BestDrive v barvách Continental

Historie servisní sítě značky BestDrive se v České republice začala psát v roce 2009. Tehdy se sítě prodejen a servisů Barum, Barum Centrum Praha a Pneubox sjednotily pod značku BestDrive. Síť zůstala s původním názvem Barum spojena přes původní – žlutomodrou barvu. Setrvání u této barvy mělo i druhý – pragmatičtější důvod. Kompletní jednorázové přebarvené […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!