Otevření největší pobočky auto-pneuservisní sítě BestDrive

9. října 2014, 7:53

Síť BestDrive patří k největším pneuservisním a autoservisním sítím v České republice. V tomto roce rozšiřuje své působení a otevírá novou pobočku v Praze Stodůlkách, která je zároveň největší z celé sítě a druhá v černo-oranžových barvách symbolizující spojení s předním dodavatelem pro automobilový průmysl – koncernem Continental. Nová prodejna BestDrive nabízí nejen pneuservisní služby pro osobní i nákladní vozy, ale i širokou nabídku autoservisných služeb. Pobočka je v plném provozu od 1. října 2014 a těší se na návštěvu všech stálých i nově příchozích zákazníků.

„Důvodem otevření nové pobočky v pražských Stodůlkách je být blíže k zákazníkovi a nabídnout mu širokou škálu auto-pneuservisních služeb na profesionální úrovni. To vše v komfortním a pohodlném prostředí jak pro zákazníka, tak i pracovníky prodejny. Prodejna ve Stodůlkách nabízí zákazníkům nejmodernější vybavení servisu, jako je kamerová 3D geometrie značky Hunter. K dispozici je 8 servisních stání pro osobní vozy, 1 servisní stání pro nákladní vozy a centrum mobilního servisu. Zákazníci určitě ocení i možnost sezónního uskladnění až pro 11 000 osobních pneumatik. Poprvé jsme v rámci České republiky využili koncept tzv. „mega store“, tedy koncentrace servisních boxů a zaměstnanců na jedno místo. Tímto krokem chceme být efektivnější a optimalizovat naše servisní kapacity“, řekl ředitel společnosti Ing. Karel Kučera.

Slavnostní otevření pobočky proběhlo 11. září 2014 za účasti ředitele společnosti Ing. Karla Kučery, obchodního ředitele Romana Sabola a ředitele regionu Praha a Střední Čechy Antonína Matyse, zaměstnanců regionu, franchizových partnerů, významných fleetových zákazníků i zástupců mateřské společnosti Continental Barum Ing. Lubomíra Vorla.

Celým odpolednem hosty doprovázel DJ a moderátor Pepa Libický. Součástí programu bylo vystoupení několikanásobného mistra ČR ve freestyle fotbale Petra „Kari“ Karáska a také výherců soutěže Česko Slovensko má talent 2010, silových akrobatů DaeMen.

BestDrive je největší síť pneuservisů a autoservisů a největší prodejce pneumatik v České republice. Provozovatelem této sítě je společnost ContiTrade Services s. r. o. Síť BestDrive má více než 70 provozoven vlastních, ale téměř 100 franšízových prodejen a servisů. Jako největší poskytovatel komplexní služby motoristům se společnost BestDrive snaží nadstandardním způsobem naplňovat očekávání svých zákazníků v duchu firemního motta: Vy jezdíte, my se staráme.

Tisková zpráva ContiTrade Services s.r.o.

Související články

BestDrive: Pneuservis roku 2013
BestDrive: Pneuservis roku 2013

Svaz prodejců a opravářů motorových vozidel České republiky (SAČR) každoročně vyhlašuje celostátní soutěž o „Pneuservis roku“ v České republice. Letos historicky poprvé na základě odborné komise získal toto ocenění BestDrive – se svým „vlajkovým“ servisem v Praze na Novostrašnické ulici. Vedoucím strašnického pneuservisu je pan Adam Zikmund. Vítězný pneuservis byl otevřen dne 24.října 2008, tehdy […]

BestDrive: Ing. Martin Šlik – nově na pozici ředitele regionu Praha a Střední Čechy
BestDrive: Ing. Martin Šlik – nově na pozici ředitele regionu Praha a Střední Čechy

Post ředitele regionu Praha a Střední Čechy společnosti ContiTrade Services s.r.o. od 1. září 2015 obsadí Ing. Martin Šlik. Martin Šlik odmaturoval na Střední průmyslové škole v Mladé Boleslavi a pokračoval studiem oboru konstrukce motorových vozidel na pražském ČVUT. Po úspěšné promoci nastoupil v roce 1993 do Barum Centrum Praha. V této společnosti prošel mnoha […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!