Veletrh Targi Inter Cars 2011 – první informace

20. června 2011, 0:00

Firma Inter Cars S.A. začala s přípravami 11. Veletrhu náhradních dílů, nářadí a dílenského vybavení. Tradičně na návštěvníky čeká mnoho zajímavostí. Již víme, že letošní veletrh bude prodloužen o jeden den a bude se konat na novém místě.

11. veletrh Inter Cars se bude konat 2 až 4 září 2011 na místě Józefów u Legionowo. To znamená, že akce narostla o jeden den. Pátek 2. září je určen pro novináře a ti, kteří obdrží speciální pozvání VIP. To umožní organizaci různých konferencí volnější kontakty s výrobci.

 

Vše pro servis na jednom místě
Jako obvykle, bude na veletrhu bohatá expozice náhradních dílů pro osobní i dodávková vozidla, výstava strojů a zařízení potřebné v každé moderní dílně. Rovněž přehled nových modelů motorek, skútrů a příslušenství. Milovníci tuningu a off-road zde naleznout bohatou nabídků dílů a příslušenství.

Návštěvníci budou mít možnost vidět nejnovější modely pneumatik, nová technologická řešení pro LPG, instalaci klimatizace a systémů vstřikování paliva. Návštěvníci zde rovněž naleznou informace o aktuální nabídce autobaterie, autodoplňky, karosářské díly, oleje, maziva a autochemii.

Veletrh Inter Carsu, to nejsou jen náhradní díly, nářadí a jiné vybavení, ale také zábavný program. Adrenalin v podobě hvězd motoristického sportu a na scéně se budou střídat známé osobnosti a krásné dívky.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!