FCD.eu: Video z II. ročníku Diagnostic CONu 2012

4. června 2012, 0:00

Tomu kdo se letos nemohl zúčastnit setkání a konference diagnostiků Diagnostic Con 2012, přinášíme částečnou kompenzaci v podobě upoutávky a dvou přednášek ve formě videozáznamu.

V plné délce si je mohou prohlédnout všichni uživatelé s předplaceným FCD.eu. Přednášky na videu najdete pod záložkou "obrázky a soubory".

Kompletní záznam z Diagnostic Conu si můžete objednat i na 2 DVD za 300,-Kč s DPH + poštovné a balné. V případě zájmu prosím pište na mail@fcd.eu nebo volejte 317 471 910. Dostupnost produktu je od 14.6.2012, ale počet je limitovaný.

 

Teaser

Vliv aditiv maziv na zanášení filtrů pevny´ch částic
Povědomí o vhodnosti olejů pro vozidla vybavená filtrem částic a dopad nesprávné volby v návaznosti na jejich opravy a recyklaci a potřebné podmínky specializace na recyklace filtrů pevny´ch částic.

Ing. Ladislav Fuka, vedoucí laboratoří Divize paliv a maziv


Zpřísnění kontroly práce emisních stanic a potřebné revize v legislativním systému
Dokud se budou emisní kontroly provádět tak, že projde všechno, nebude mít žádná opravna práci. Dřívější seřizování ventilů a karburátorů, časté výměny olejů, generálky motorů jsou ty tam. Auta opravny vidí jen tehdy, zůstane-li jejich majitel nepojízdný, ale to je špatně.

Libor Fleischhans – IHR Technika a projekt FCD.eu


Videa rovněž k dispozici na www.fcd.eu a v naší sekci Filmy.

 

Související články

Diagnostic Con 2014 – fotoreportáž (nové foto)
Diagnostic Con 2014 – fotoreportáž (nové foto)

4.ročník Diagnostic Con proběhl dnes v pondělí 10.02.2014. My Vám zatím přinášíme malou fotoreportáž. Foto 1-11 – MotoFocus.cz Foto 12-67 – Tomáš Mansfeld Dne 10.2.2014 byla u příležitosti konání již 4. ročníku "Diagnostic Con" také spuštěna nová aplikace portálu FCD.eu V.6.

Ohlédnutí za Diagnostic Con 2014 (+video)
Ohlédnutí za Diagnostic Con 2014 (+video)

Téměř 230 účastníků čtvrtého ročníku Diagnostic Con se tak akorát vešli do auly vysoké školy Škoda Auto „Na Karmeli“ v Mladé Boleslavi a mimo opravářů automobilů či specialistů na autodiagnostiku, nechyběli ani zástupci Ministerstva Dopravy či lidé ze školství. Méně nediagnostických prezentací. To bylo na posledním Conu odpískáno samotnými účastníky. Ti dali minulý rok jasně […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!