INTER CARS EXPO 2012 přilákalo do Bratislavy tisíce návštěvníků

8. října 2012, 0:00

Třetí a dosud zdaleka nejrozsáhlejší ročník výstavy INTER CARS EXPO, věnované především moderním trendům v oblasti náhradních dílů a autoservisů, uspořádaly 22. září 2012 v Bratislavě společnosti Inter Cars Česká republika a Inter Cars Slovenská republika.

Dvě patra Skladu č. 7 v nákupní galerii Eurovea a přilehlé prostory přivítaly přes 40 vystavovatelů a více než 2.00 návštěvníků – zákazníků, dodavatelů a partnerů pořadatele.

Hlavním tématem výstavy se stalo motto „We think different“ reprezentující koncept Q-SERVICE: mezinárodní síť profesionálních autoservisů. Tomuto projektu bylo věnováno celé jedno patro výstavních prostor, v němž se zájemci mohli seznámit především s filozofií servisní sítě, plány jejího rozvoje a novými vizemi v autoopravárenství. Největší zájem návštěvníků výstavy vzbudil specializovaný software pro správu a řízení zakázek QS PROFESSIONAL. Stovky lidí z oboru si vyslechly i prezentace navazujících projektů – např. Fleet programu zaměřeného na opravy firemních vozových parků.

Další významnou částí IC EXPO 2012 se staly stánky s novinkami a řešeními předních výrobců automobilových dílů a příslušenství. Nechyběl mezi nimi ani fungující autoservis s ukázkami reálného provozu moderních zařízení či odborné prezentace na témata ze servisní praxe. Atraktivními doplňky hlavního programu se staly venkovní expozice: show trucky společností Inter Cars a SACHS nebo stojánka se závodními automobily v čele s BMW mistra Slovenska Maťa Homoly. Mnoho návštěvníků neodolalo také možnosti vyzkoušet si realistický simulátor vozu Formule 1 nebo absolvovat plavbu výletní lodí po Dunaji.

První dva ročníky IC EXPO založily tradici večerních tematických párty, na kterou letošní ročník navázal velkolepou pivní slavností IRISCH BIERFEST. Na hosty čekalo několik druhů piva, večeře v irském duchu, irští tanečníci i hudební skupiny. Čas se našel také na zábavné soutěže, které dokázaly, že v oboru autoopravárenství působí mnoho silných a vynalézavých mužů i žen.

Zdroj: Tisková zpráva Inter Cars

 

 

Související články

Ohlédnutí za IC EXPO 2013
Ohlédnutí za IC EXPO 2013

Výstava IC EXPO 2013, kterou pro Vás připravila firma Inter Cars k příležitosti Barum Czech Rally Zlín, jedné z největších motoristických akcí v ČR, je již definitivně minulostí. Je proto nejvyšší čas na krátké ohlédnutí. IC EXPO 2013 v číslech: 2 důležité projekty (servisní síť Q-SERVICE, internetový autoservis QS eSHOP) představeny široké veřejnosti. 3 dny […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!