Zažijte BOSCH na IAA 2017 ve Frankfurtu

24. srpna 2017, 11:28

Na IAA 2017 bude Bosch prezentovat svoje nejnovější řešení pro mobilitu zítřka bez nehod, stresu a emisí – řešení, která zajistí bezpečnější a efektivnější jízdu a udělají z vozidel třetí obytný prostor.

Bosch věří, že mobilita budoucnosti bude bez nehod, emisí a stresu. Na technologické úrovni chce Bosch dosáhnout cílů nulové nehodovosti, nulových emisí a nulového stresu skrze automatizaci, elektrifikaci a konektivitu.

Zažijte BOSCH na IAA 2017 ve Frankfurtu
Tisková konference BOSCH: Od 13:15 do 13:40 místního času v úterý 12. září 2017, s Dr. Volkmarem Dennerem, předsedou představenstva Robert Bosch GmbH a Dr. Rolfem Bulanderem, předsedou obchodního sektoru Mobility Solutions, na stánku Bosch A03 v hale 8.

Podívejte se na další zajímavosti Bosch z IAA 2017 na www.bosch-iaa.de a na Twitteru: #BoschIAA. Přehled hlavních témat, která budou prezentována na stánku Bosch najdete v této zprávě.

Související články

Uhlíkově neutrální automobily: syntetická paliva přeměňují CO2 na surovinu
Uhlíkově neutrální automobily: syntetická paliva přeměňují CO2 na surovinu

  Ze spalovacích motorů se mohou stát uhlíkově neutrální pohonné jednotky. Syntetická paliva mohou být přidávána do běžných paliv, a hrát tak přímou roli při snižování emisí CO2 u stávajícího vozového parku. Při plánovaném použití u automobilů představují syntetická paliva v Evropě do roku 2050 potenciál úspor až 2,8 gigatuny CO2.

Řešení Bosch pro městskou mobilitu
Řešení Bosch pro městskou mobilitu

Od sdílení k parkování: řešení pro mobilitu bez stresu. Od ABS po robotické taxi: řešení pro mobilitu bez nehod  Od syntetických paliv k e-skútrům: řešení pro mobilitu bez emisí.

Budoucnost společnosti Bosch leží v chytrých městech
Budoucnost společnosti Bosch leží v chytrých městech

Bosch se stává poskytovatelem služeb mobility pro městské konurbace. V budoucnu se společnost více zaměří na vývoj a poskytování řešení v propojených, chytrých městech. Do měst se vrací neustále větší množství lidí. Do roku 2050 bude v megaměstech bydlet více než 6 miliard lidí. Do té doby se městská doprava ztrojnásobí. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!