Jarní jízda garážové techniky Auto Kelly v plném proudu (fotoreportáž)

10. dubna 2014, 13:40

Jarní jízda garážové techniky běží na vybraných pobočkách Auto Kelly, běží již od 18.března a naše redakce navštívila tu pražskou, která se konala v úterý 8.4.2014 před centrálou Auto Kelly na Praze 9. Z ní Vám přinášíme fotoreportáž a pár postřehů.

Každý návštěvník při vstupu obdržel obsáhlý katalog Vybavení autoservisů, který má úctyhodných 404 stránek a to jen těch nejžádanějších produktů. Dále leták Šlágrů Jarní jízdy garážového vybavení a Přehled odborných školení pro rok 2014.

O návštěvníky se staral tým garážové techniky pod vedením pana Jaroslava Pospíšila, který odpovídal na všemožné otázky návštěvníků a samozřejmostí byla praktická ukázka vybraných produktů.

Na vybrané zboží bylo možno obdržet slevu až 50% pro více než 100 položek. Návštěvníci si mohli zasoutěžit na profi rating simulátoru a dle času obdržet slevu na zboží. A samozřejmě nesmělo chybět občerstvení.

Neváhejte proto navštívit v dalších dnech další pobočky firmy Auto Kelly (15.4. Jihlava, 17.4. Brno-Slatina, 24.4. Olomouc a 29.4. Ostrava) a Jarní jízdu garážového vybavení.

Katalog Vybavení autoservisůZDE

Leták Šlágry Jarní jízdy garážového vybaveníZDE

Foto:
01-04 – Auto Kelly,
05-25 – Motofocus.eu

Související články

Jarní jízda garážového vybavení Auto Kelly
Jarní jízda garážového vybavení Auto Kelly

Přijďte se zabavit jízdou na profi racing simulátoru a vyzávoďte si dodatečné slevy, výhodné nakupte více než 100 produktů za akční ceny a seznamte se s novinkami v garážovém vybavení. Z novinek vás jistě zaujme plnička oleje automatických převodovek či pro nadcházející pneu sezonu profi zouvačka Ravaglioli s centrálním rychloupínáním. Čeká na vás nový Katalog […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!