Geometrie Starline – novinka v garážovém vybavení Auto Kelly

6. února 2012, 0:00

Firma Auto Kelly pro vás rozšířila nabídku garážového vybavení o další zajímavou novinku – bezdrátovou elektronickou geometrii Starline.

Jednoduchá obsluha v češtině
Toto zařízení se vyznačuje především kvalitním zpracováním a snadnou obsluhou i manipulací. Další výhodou pro každodenní práci je uživatelsky přátelský software v českém jazyce, který umožňuje volit ze široké škály nabízených značek a modelů automobilů, případně vytvářet vlastní databázi vozidel. Zajímavou „vychytávkou“ této geometrie je také funkce nazvaná “spoiler program” určená pro extra snížené automobily, které standardním způsobem nelze měřit. S využitím zmíněného programu je i tento obtížný úkol otázkou jen několika málo minut.

Předvedení, instalace a zaškolení zdarma
Geometrie Starline je vám k dispozici v dostatečném množství na našem centrálním skladě a na její dodání tedy nebudete muset čekat. Pro zákazníky, kteří se rozhodnou si novou geometrii Starline pořídit, má Auto Kelly navíc připraven bonus v podobě instalace a úvodního zaškolení zdarma. Přesvědčte se o všech výhodách geometrie Starline sami a objednejte si bezplatné předvedení přístroje u vás v dílně.

Pro více informací kontaktujte svého obchodního zástupce, nebo zašlete váš požadavek na promoauto@autokelly.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 19. října 2012, 0:00 0 0

Máme v provozu půl roku - nefunkční výrobek ,špatný servis na toto zařízení ze strany autokelly.NEDOPORUČUJI !!!!!
- lk

Odpověď

Anonym, 29. srpna 2013, 13:20 0 0

Totéž jako předchozí komentář špatný servis na toto zařízení, stalé softvérové poruchy
NEDOPORUČUJI

Odpověď