Nová sekce „Moje garáž“

16. února 2015, 12:41

Rádi bychom Vás upozornili na novou sekci „Moje Garáž“ na stránkách Auto Kelly.

Cílem změny je přinést Vám uživatelsky přívětivější prostředí pro správu a evidenci vozidel vašich zákazníků a navíc i nové funkce jako např. přehled servisních prohlídek v elektronické servisní knížce (viz obrázek níže).

Tento přehled servisních prohlídek může nyní být sdílen také s vlastníkem vozidla (maloobchodním zákazníkem) pomocí VIN vozidla.

Přechod z původní sekce Garáž na novou sekci  Moje Garáž proběhl automaticky.  Veškeré Vámi zadané údaje o zaparkovaných vozidlech Vašich zákazníků samozřejmě zústaly zachovány a nově je naleznete v záložce Moje Garáž.

Související články

Auto Kelly: Rozšíření nabídky sortimentu značkových světlometů Valeo
Auto Kelly: Rozšíření nabídky sortimentu značkových světlometů Valeo

Společnost Valeo patří k předním výrobcům světlometů a její nabídka čítá několik tisíc položek tohoto sortimentu. Ve výrobě světlometů mají již více než padesátiletou tradici a patří mezi špičku ve svém oboru. Auto Kelly nabízí v sortimentu světlometů přes 850 položek od tohoto výrobce. Jen v roce 2014 společnost Valeo rozšířila svoji nabídku předních, zadních […]

Náhradní díly a příslušenství na jedno „kliknutí“ díky aplikaci MOJE GARÁŽ
Náhradní díly a příslušenství na jedno „kliknutí“ díky aplikaci MOJE GARÁŽ

Aplikace MOJE GARÁŽ umožňuje maloobchodním zákazníkům maximální usnadnění nákupů přes e-shop www.autokelly.cz. Byla spuštěna v červenci 2014 s cílem zajistit pro klienty Auto Kelly uživatelsky přátelské a na míru vyladěné prostředí, v němž se stane výběr náhradních dílů, autodílů a dalšího příslušenství hračkou opravdu pro každého. Na základě online registrace a „zaparkování“ vozidla, které obnáší vyplnění […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!