Svět výhod Powercard, Gulf a Auto Rupexim

21. září 2015, 10:21

Gulf…Když se zeptáte co je značka Gulf, dostanou se Vám většinou dvě odpovědi. „Nevím“, nebo „za koho mě máte, samozřejmě znám“. Značka Gulf patří od roku 1913 mezi legendy především jako síť čerpacích stanic. Čerpací stanice Gulf můžete spatřit již v historických Amerických filmech, mnohým se vybaví například film Rambo. Největšího světového povědomí však Gulf získal jako tým nejslavnějšího automobilového závodu 24h Le Mans, kde se stal nejúspěšnějším týmem historie, či stejnojmenným filmem v hlavní roli Oscarem odměněným Steve McQeenem.

Nyní tato legenda vstupuje i na český trh. Na okraji Prahy ve Vestci můžete natankovat u její prémiové čerpací stanice se skutečně nevšedním vzhledem.

Čerpací stanice se stala součástí areálu společnosti Auto RUPEXIM a dotvořila tak vskutku zajímavý autokomplex.

„Čerpací stanice zde byla již od roku 1999, provozovala jí však společnost Shell. Když Shellu končila nájemní smlouva, nemuseli jsme se rozhodovat dlouho, co dál. Chtěli jsme mít možnost propojit výhody komplexnosti, což by nám provozování pumpy umožnilo. Ve spojení s velkým nezávislým autoservisem, autolakovnou, skladem náhradních dílů společnosti Inter Cars a autobazarem, můžeme nyní nabídnout mnohem více nejen firemním klientům, ale i jednotlivým majitelům vozidel.“ říká David Radev, manažer autoservisu ze společnosti Auto RUPEXIM.

Opravdu zajímavé propojení výhod :
„Připravili jsme skutečně řadu výhod. Naše věrné zákazníky odměňujeme hned několika způsoby. Každý má u nás možnost zřídit si zcela zdarma věrnostní kartu Powercard, díky které může sbírat věrnostní body nejen za natankování pohonných hmot a nákup produktů na všech čerpacích stanicích Gulf v ČR a SR, ale unikátně i za využití služeb našeho autoservisu Auto Rupexim, či na dalších vybraných místech s logem Powercard, které by měly přibývat. Body může následně vyměnit on-line za odměny například z exkluzivní kolekce Aston Martin, Gulf, či si za ně nechat přezout vůz, vyčistit interiér vozu, vydezinfikovat klimatizaci, doplnit klimatizaci apod. v našem autoservisu. Odměn připravujeme mnoho. Koncovým i firemním zákazníkům navíc nabízíme speciální věrnostní programy, které propojují všechny služby autokomplexu Auto Rupexim. Jedná se zejména o možnost fixní i individuální slevy z každého načerpaného litru paliva při každém tankování, bezhotovostní platbu pro firemní zákazníky a individuální slevy ze servisních prací a služeb v autoservisu Auto Rupexim“, dodal David Radev.

Komplexnost služeb v Auto RUPEXIM představuje určitě zajímavou nabídku nejen pro firemní klientelu. Auto Rupexim je navíc členem nadnárodní servisní sítě Q-servis s pokrytím servisních služeb nejen po celé ČR, ale i sítě pneuservisů 4Fleet a smluvním partnerem většiny významných pojišťoven. Jelikož se zároveň jedná o nezávislý autoservis a servisní síť, představuje využití jejich služeb i zásadní úsporu na provozu vozového parku.

Zavítat na čerpací stanici Gulf Vestec určitě stojí za to. Vzhled této stanice již ocenil nejeden odborný novinář, čerpací stanice se hned v začátku své činnosti nominovala do celostátní soutěže o nejlepší čerpací stanici roku v ČR.

Související články

Gulf otevřel první čerpací stanici v Praze
Gulf otevřel první čerpací stanici v Praze

Legendární značka pohonných hmot a olejů Gulf, proslavená úspěchy v automobilových závodech, především v Le Mans, má od pátku 10. dubna, první vlajkovou čerpací stanici také v Praze, na jejím jihovýchodním okraji – ve Vestci, Vídeňské ulici, známé také jako „stará Benešovská“. Gulf Oil působí ve svém oboru již od roku 1913. Společnost Gulf Oil […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!