Servisní koncept diagnostiků „Dobré servisy“

16. února 2016, 8:23

Na letošním Diagnostic Conu byl představen nový servisní koncept diagnostiků „Dobré servisy“, který naleznete na webových dobreservisy.cz.

Kdo se může stát členem?
Statut „Dobrého servisu“ může získat jak opravna „jednoho muže“ tak i velký, ba i autorizovaný autoservis. Členství si však za peníze nekoupíte a musíte si ho poctivě zasloužit.

Jak na to?
Firma IHR Technika, která provozuje profesionální portál pro diagnostiky FCD.eu, kde si denně radí více jak 500 diagnostiků při opravování vozidel, a ty při jejich aktivitách hodnotí a jen ti nejlepší z nich se pak mohou stát členy konceptu „Dobré servisy“.

Oproti jiným servisním sítím, kde Vám v podstatě stačí, abyste se zúčastnili požadovaných školení a nakoupili předepsaná zařízení, si členství koupit nemůžete. Již ze školy je totiž známé, že samotná účast někdy nestačí, jinak bychom nemuseli projít ani maturitní či jinou zkouškou. Tím, že v ČR neexistuje cech opravářů a ani žádné mistrovské zkoušky, které by diagnostik musel každé 2 až 3 roky skládat, aby mohl své řemeslo vykonávat, je tato služba poměrně zajímavou alternativou, kterou nelze nijak zmanipulovat.

Chcete se dozvědět více nebo se poradit? Vaše dotazy rádi zodpoví na níže uvedených kontaktech.

IHR,TECHNIKA s.r.o.,
Boleslavská 902,
29306 Kosmonosy

Telefon: +420 317 471 910
E-mail: mail@fcd.eu
www: dobreservisy.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!