Webová aplikace JiTiS TCO

25. dubna 2016, 11:34

Společnost JITIS CZ s.r.o. uvádí na trh unikátní webovou aplikaci JiTiS TCO pro výpočet nákladů na provoz osobního automobilu.

Výpočet obsahuje budoucí náklady na údržbu, opravy, díly, náklady na palivo, pneumatiky, ztrátu hodnoty vozu a další výdaje na následující 3 roky.

Již bezplatná verze vás uvede do reality, kolik opravdu stojí 1 kilometr Vašeho auta, nebo spočítá zanedbanou údržbu na ojetém voze, a co Vás nemine za opravy.

Placená verze Vám pak za 160 Kč ušetří desítky tisíc při výběru vozu, za náhradní díly nebo v servisu. Umožní také zadávat již provedené opravy a údržbu. Ihned se tak zorientujete mezi nabízenými ojetými vozidly a tím jaké budou jejich další provozní náklady.

Výstupem jsou grafická zobrazení a harmonogram očekávaných termínů oprav, cen náhradních dílů a dalších nezbytných výdajů. Vše obdržíte i v tiskových formátech do Vašeho e-mailu.

JiTiS obsahuje přes 20 tisíc modelů osobních aut, miliony položek náhradních dílů, jejich cen, pracovních operací v servisu, nastavení pro různé evropské země včetně měn a cenových relací.

Aplikace je spouštěna na jaře 2016 jako pilotní verze v České republice a během roku pak bude nasazena v dalších evropských zemích.

Související články

JiTiS: Příležitost pro autoservisy
JiTiS: Příležitost pro autoservisy

1.2.2013 bude spuštěný nový „OBCHODNÍ MODEL“ pro poskytování služeb motoristům a pro prodej náhradních dílů realizovaný a provozovaný společností JITIS CZ s.r.o. JiTiS umožňuje uživatelům využívat evidenční systém provozu vozidla, plánování oprav vozů, objednávání náhradních dílů apod. Systém JiTiS zavádí do sektoru služeb motoristům Systém plánování údržby a oprav vozidel s cílem výrazně snížit náklady […]

Firma Svoboda & Partner se mění na JITIS CZ
Firma Svoboda & Partner se mění na JITIS CZ

Firma Svoboda & Partner, spol. s r.o. na svých webových stránkách autoakademie.cz oznámila změnu názvu společnosti na JITIS CZ, s.r.o. Změna proběhla 12.12.2012 IČO, adresa, telefony a ostatní zůstává nezměněné.  

Náklady na provoz osobního automobilu
Náklady na provoz osobního automobilu

Kalkulace známá pod anglickou zkratkou TCO (Total Cost of Ownership) vyčísluje budoucí náklady na provoz a vlastnictví vozu. Společnost JiTiS CZ s.r.o. uvádí na trh unikátní kalkulátor nákladů na provoz vozidla. Ve webové aplikaci na stránkách jitis.eu naleznete řadu odpovědí na výše uvedené dotazy. Budoucí náklady na provoz osobního automobilu jsou vedle jeho pořizovací ceny […]

JITIS TCO kalkulátor – aktuálně podporované značky
JITIS TCO kalkulátor – aktuálně podporované značky

V současné době systém JITIS TCO (Total Cost of Ownership) podporuje následující značky výrobců osobních vozidel. ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, CITRÖEN, DACIA, DAEWOO, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, ISUZU, JAGUAR, JEEP, KIA, LANCIA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, ŠKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN. Aktuálně […]

Spolupráce JiTiS s autoservisy a autobazary
Spolupráce JiTiS s autoservisy a autobazary

Společnost JiTiS CZ s.r.o. hledá pro rozvoj spolupráce partnery – autoservisy a autobazary se zájmem o nový koncept služeb JiTiS poskytovaný motoristům. Zájemcům z řad neznačkových i značkových autoservisů nabízí možnost využití systému JiTiS při plánování oprav vozidel jejich zákazníků pomocí kalkulací budoucích časů a nákladů na údržbu a opravy vozidel. Kalkulace JiTiS stanoví a vypočítá […]

Kdy koupit ojeté vozidlo?
Kdy koupit ojeté vozidlo?

Kdy koupit ojeté vozidlo? Jak staré a jak ojeté? Jak drahé? Jak udržované? Všechny tyto otázky lze nahradit jednou: Jaké budou provozní náklady vozidla po jeho koupi? Nebo jinak: Kolik zaplatím za ujetý kilometr a to včetně všech oprav a výdajů za údržbu, za pneumatiky, naftu či benzin, pojistky a ztrátu jeho hodnoty – poklesu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!