Třetí klimatizační školení AutoPROFITEAMu

26. října 2009, 0:00

Již třetího stupně se letos v létě dočkalo školení na klimatizace pořádané servisním konceptem AutoPROFITEAM. Nový seminář Klimatizace vozidla č. 3 – Opravy a termodynamika je součástí vícestupňového školení s akreditací od ministertsva školství

(DVPP MŠMT Č.j.: 25 111/2008-25-470).

V současné době se již připravuje klimatizační školení č. 4, jehož premiéru plánují školitelé APM Automotive už na prosinec.

V rámci školení Klimatizace vozidla č. 3 zkušený lektor ing. Lubomír KROUŽÍLEK mechaniky či středoškolské odborné učitele autooborů seznamuje s metodikou hledání závad a obsluhy diagnostických přístrojů, zaměřuje se také na správný postup oprav klimatizačních systémů i jejich komponentů. Mechanici se tak mohou seznámit např. s běžnými opravami a přetěsněním kompresorů nebo s diagnostikou účinnosti klimatizace, vyzkouší si výměnu škrtícího ventilu či vysoušeče. Dozví se také aktuální informace z oblasti legislativy a předpisů a chybět nemůže ani simulace závad a jejich diagnostika na funkčním modelu. Vedle této praktické části školení je jistě užitečný i závěrečný nezávazný test, který prokáže, zda je účastník schopen využít získané informace v praxi. Mechanici samozřejmě získají i osvědčení o účasti na školení, na které v budoucnu naváže ještě další.

Více na www.apm.cz.


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!