Výměna zadního ramene u Ford Focus I

13. července 2015, 12:18

Při výměně zadního ramene můžeme narazit na problémy plynoucí ze silné koroze vzniklé mezi pryžovými silentbloky a upevňujícími šrouby. Uříznutí šroubů je velmi často jediným řešením jejich oddělení.

V tomto případě je nutné vyměnit také šrouby a matice. Nicméně výrobci často nabízejí pouze holá ramena bez šroubů a matic.

SWAG nabízí řešení umožňující šetřit čas a peníze. Aktuálně nabízí toto rameno také jako sadu Kit (č. SWAG 50 93 7000) společně se šrouby a maticemi. Sadu lze použít ve všech modelech Ford Focus I (1998-2004), s vyjímkou verze RS / ST170.

SWAG Nr. 50 93 7000 Nr OE 1 064 128 S1

Pozor!
Excentrický šroub s podložkou nacházející se v sadě slouží k nastavení geometrie, kterou je nutné provést po každé výměně ramene.

Pokud si vyberete sadu KIT, budete mít jistotu, že obdržíte všechny díly potřebné k bezproblémové výměně. Nejnovější nabídku kompletních opravných sad najdete na stránkách: www.swag.de. Kompletní opravná sada zajistí profesionální opravu bez nutnosti dokupování dodatečných dílů. Šetří zákazníkovi a opraváři čas a peníze.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!