Nový APM Automagazín

28. března 2013, 9:00

V minulých dnech vydala společnost APM Automotive další číslo časopisu pro své zákazníky. APM Automagazín 1/2013 přináší celkem 44 stránek informací o sortimentu či službách, technických tipů či jiného zajímavého čtení.

V aktuálním vydání magazínu pro zákazníky APM Automotive najdete mimo jiné závěrečný díl seriálu o měření geometrie náprav či představení značek EXEDY, CONTINENTAL a BOSAL. Samozřejmě nechybí ani pravidelné rubriky jako aktuality, tipy pro mechaniky, diagnostický případ a několik technických článků či užitečných rad (tentokrát například o novém objednávacím APM Cat – http://webcat.apm.cz). Magazín rovněž představuje některé z řady jarních novinek v sortimentu a zajímavá je i reportáž z netradičních rallycrossových závodů v Domažlicích.

Registrovaní zákazníci APM Automotive magazín od svého dodavatele autodílů tradičně dostávají přímo do schránek, další zájemci o něj mohou požádat v kterékoliv z 25 poboček APM Automotive.

Nový APM Automagazín bude také ke stažení na webu APM v záložce APM AUTOMAGAZÍN, kde jsou k dispozici také všechna předešlá čísla. 

Související články

APM Automagazín zima 2013
APM Automagazín zima 2013

Ještě před Vánocemi byl k zákazníkům a partnerům APM Automotive distribuován nový APM Automagazín (zima 2013), který opět přináší 40 stránek informací o sortimentu a službách společnosti APM Automotive i řadu technických tipů a jiného zajímavého čtení… V aktuálním vydání magazínu pro zákazníky APM Automotive najdete mimo jiné představení značek KYB, OPTIMAL či PEWAG, společnost […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!