AutoEXPERT 3/2014

27. února 2014, 12:08

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 3/2014 – časopisu profesionálů v autoopravárenství.

01 Editorial

AutoEXPERT

03 Info
Přinášíme vám nabídku školení od našich spolupracujících společností.

04 Novinky
Novinka v sortimentu společnosti ADIP ● Společnost 3M uvádí… ● EXIDE – Top Product 2013 ● Společnost LuK rozšiřuje nabídku spojkových sad RepSet® Pro ● Optimální lak Spies Hecker pro všestranné použití ● Žhavé novinky v Auto Kelly.

08 Spektrum
ELIT novinky ● Výroční akce APM Automotive – hlavním bonusem auto ● Novinka v řadě Jakoparts: 141 produktů pro 1 503 asijských vozidel ● Promo dny garážového vybavení Auto Kelly ● TOPLAC CUP 2014 – motokáry jedou! ● Nové katalogy KYB 2014.

11 Rozvoj prodejní sítě společnosti Stahlgruber pokračuje
Reportáž z nově otevřené pobočky společnosti Stahlgruber v Brně.

12 Představujeme servisní koncepty – 1
Připravili jsme pro vás seriál, ve kterém budeme představovat profily servisních konceptů na našem trhu.

15 Diagnostic Con již počtvrté
Přinášíme reportáž z letošního ročníku této zajímavé konference, pořádané pro autodiagnostiky.

16 Leaders voice
V seriálu oslovujeme lidi, jejichž hlasu a názorům stojí za to naslouchat. Jsou z různých oblastí autobranže, pohybují se v ní dlouho a vidí daleko dopředu.

19 Test nabíječek
Přinášíme výsledky testu nabíječek vozidlových akumulátorů, který pro vás připravili specialisté společnosti Honoris.

22 Česká kvalita
V tomto diskusním fóru popisují zástupci značkových autoopraven své zkušenosti s oleji značky Mogul českého výrobce Paramo.

24 Ptáte se specialisty
Ve spolupráci s Jaroslavem Černým z Ústavu technologie ropy a alternativních paliv při VŠCHT Praha přinášíme reakce na vaše dotazy z oblasti paliv a maziv.

28 Interaktivní diagnostika – 11
Projekt, který připravujeme ve spolupráci s diagnostickým portálem FCD.eu, popisuje zajímavé diagnostické případy.

30 Kolové ložisko s integrovaným čidlem ABS
Ve spolupráci s techniky společnosti SKF vám přinášíme servisní informace týkající se sestavy kolového ložiska VKBA 3653 pro vozy Opel (a Vauxhal).

32 Technologie moderních vozidel – 2
V tomto pokračování představujeme zdokonalená řešení komunikačních systémů v nových modelech osobních vozidel společnosti Volvo.

34 Opravy převodovek – 2
Přinášíme vám první ze série krátkých článků věnovaných opravám převodových a spojkových ústrojí, které připravujeme ve spolupráci se specialistou Ivanem Sixtou.

36 Pozor na množství PAG oleje
V tomto článku vás odborník na vozidlové klimatizace Dan Grmela ze společnosti Stahlgruber seznámí s jedním případem z praxe.

38 Užitečné „vychytávky“ – 12
Uvádíme další díl seriálu o zajímavých pomůckách a nářadí, který připravujeme ve spolupráci s Miroslavem Šrotýřem ze společnosti HENI CZ. Tentokrát představujeme druhou část novinek pro rok 2014.

TruckEXPERT

40 Truck info
Nová modelová řada Renault Trucks D.

41 Proč je nám v autobusech zima?
Ve spolupráci se specialistou společnosti CLASSIC Oil, s. r. o., Janem Skolilem se pokusíme popsat skutečný stav systému chlazení autobusů.

44 Truck diagnostika v praxi – 8
Ve spolupráci s Ing. Alešem Janderkou jsme pro vás připravili pokračování seriálu zaměřeného na diagnostiku nákladních vozidel.

48 Závodní tatrovky na Dakaru 2014 – 2
Pokračování rozhovoru s technickým ředitelem společnosti TATRA TRUCKS, a. s., Radomírem Smolkou, který stojí nejen za konstrukcí velké částí závodních speciálů Tatra, ale sám také okusil post mechanika v posádce Tomáše Tomečka.

52 Tiráž + seznam inzerentů

Praktická dílna
Diagnostika závad spojkových systémů 2

 

Související články

AutoEXPERT 1-2/2014
AutoEXPERT 1-2/2014

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 1-2/2014 – časopisu profesionálů v autoopravárenství. 01 Editorial AutoEXPERT 04 Info Přinášíme vám nabídku školení od našich spolupracujících společností. 06 Novinky Zapojení patic regulátorů ● Vyzkoušejte eCat mini ● SATAminijet® 4400 B ● Stříkací pistole WS-400 evo Caterham F1 Team ● Právní předpisy EU týkající se zavedení systému tísňového volání e-Call. […]

AutoEXPERT 4/2014
AutoEXPERT 4/2014

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 4/2014 – časopisu profesionálů v autoopravárenství. 01 Editorial 04 Info Nabídka školení od našich spolupracujících společností. 06 Novinky Novinky společnosti MOTIP DUPLI ● Rozšiřování nabídky u APM Automotive ● Výkonný plnič Spies Hecker ● Epoxidový základ pro antikorozní ochranu ● Společnost Auto Kelly představuje ● Rozšíření sortimentu brusiva Kovax TRI-PRO ● […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!