Nový APM Automagazín

23. února 2015, 23:19

V minulých dnech vydala společnost APM Automotive další číslo časopisu pro své zákazníky. APM Automagazín (zima/jaro 2015) přináší především rozhovor s jednatelem APM Automotive o nedávné fúzi a také představení nového spolumajitele, tedy společnosti Stahlgruber GmbH.

Nechybí ale ani různé technické tipy, informace o sortimentu či službách a spousta jiného zajímavého čtení.

Aktuální vydání magazínu pro zákazníky APM Automotive se dále zaměřuje např. na adaptivní světlomety či problematiky diagnostikování a renovace filtrů pevných částic. Představí se přestěhovaná pobočka APM Olomouc a samozřejmě nechybí ani pravidelné rubriky jako aktuality, tipy pro mechaniky stejně jako několik technických článků či užitečných rad.

Registrovaní zákazníci APM Automotive magazín od svého dodavatele autodílů tradičně dostávají přímo do schránek. Nový APM Automagazín je také ke stažení na webu APM v záložce APM AUTOMAGAZÍN, kde jsou k dispozici také všechna předešlá čísla.

Magazín 2015/01 ke stažení

Související články

Nový APM Automagazín – léto / podzim 2014
Nový APM Automagazín – léto / podzim 2014

V minulých dnech vydala společnost APM Automotive další číslo časopisu pro své zákazníky. Speciální letně-podzimní dvojčíslo APM Automagazínu přináší celkem 56 stránek informací o sortimentu či službách, technických tipů či jiného zajímavého čtení. V aktuálním vydání magazínu pro zákazníky APM Automotive najdete mimo jiné představení značek BOSCH, WIGAM či DIVINOL. Samozřejmě nechybí ani pravidelné rubriky […]

APM Automagazín 03/2015
APM Automagazín 03/2015

Společnost APM Automotive vydala další číslo časopisu pro své zákazníky. Obsah Kaleidoskop …4-7 Rozhovor se šéfem portálu MotoFocus …10-11 Témata BLUECHEM: s pistolí na zanesený filtr pevných částic …12-13 MĚŘENÍ EMISÍ: co přinese nová vyhláška …24-25 APM Automotive NOVINKA: automatická plnička automatických převodovek…20-21 NAŠE POBOČKA: Brno – na stejné adrese, ale nová a větší …30-31 […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!