Autobazar AutoPoint Premium prodal za prvních 6 měsíců již 100 luxusních ojetin

16. listopadu 2016, 7:35

Po 6-ti měsících fungování pražského autobazaru AutoPoint Premium, patřícího do skupiny Auto Palace, eviduje společnost již 100 prodaných luxusních vozů za více než 64.000.000Kč. Nejdražším prodaným kusem bylo Porshe Panamera za bezmála 3.000.000Kč.

Společnost Auto Palace, přední dealer automobilů hned 8 značek v ČR, rozšířil svoji činnost o prodej luxusních ojetin v dubnu tohoto roku. Svým zákazníkům nabízí v novém showroomu na pražském Spořilově kolem 300 ojetin většinou do 100.000 najetých kilometrů a cenou od 500.000 do 3.000.000Kč včetně DPH.

Za prvních 6 měsíců fungování prodal dealer celkem 100 vozů za 64 mil. Kč včetně DPH. Nejdražšími vozy, které se objevily v nabídce AutoPoint Premium, byly Porsche Panamera za 2,8 mil. Kč, BMW řady 7 za 2.2 mil. Kč a Maserati Grand Tourismo za téměř 1,5 mil. Kč. Na prvních 3 místech se pak nejvíce objevovaly ojetiny značek BMW, Volvo a Infiniti.

Na jaře tohoto roku jsme vsadili na poptávku po luxusních ojetinách a vyplatilo se. V našich statistikách překračujeme magické číslo 100 a stáváme se významným hráčem zaměřujícím se na prodej tohoto typu vozů v ČR,“ říká Ralph Howie, generální ředitel společnosti Auto Palace ČR a SR. „Díky AutoPoint Premium  získáváme zároveň větší počet zahraničních klientů, jež u nás vozy nejen nakupují, ale vrací se i do našeho servisu,“ dodává R. Howie.

AutoPoint Premium se soustředí zejména na prodej značek Audi, BMW, Infiniti, Mercedes a Volvo, zejména pak na vozidla po 1. majiteli s nízkým počtem najetých kilometrů a ve vynikající kondici. AutoPoint Premium má otevřeno 7 dní v týdnu a nachází se v prvním patře spořilovské centrály Auto Palace.

Související články

U ojetiny vznětový nebo zážehový motor?
U ojetiny vznětový nebo zážehový motor?

Ze statistik autobazarů AutoPoint, patřící do skupiny Auto Palace, vyplývá, že zákazníci při nákupu malých vozidel volí jasně benzinové motory. Dieselové motory z celkových prodejů ojetin tvoří v této kategorii pouze 10 procent. V porovnání ojetých automobilů střední třídy a kategorií vyšších pak jednoznačně vítězí vznětové motory před zážehovými, a to v poměru 75/25 procent.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!