Nexus Automotive Internation odhalil klíčové iniciativy potřebné k celosvětovému vůdcovství na aftermarketovém trhu

25. února 2016, 8:20

NEXUS Automotive International (N!) odhalil podrobnosti pěti iniciativ, které by měli pomáhat vést aftermarketové konkurenty k jejich cíli stát se předním světovým výrobcem.

NEXUS, hlavní distributorem autodílů působící již v 84 zemích, se snaží udělat víc než jen rozšířit svůj globální dosah; Cílem je i pomoci členským společnostem a dodavatelům maximalizovat obchodní příležitosti. K dosažení tohoto N!:

  • Spustil N! Akademii, certifikovaný aftermarketový program, který nabízí širokou škálu školení, včetně managementu, technické a prodejní dovednosti.
  • Přidal řadu nových produktů do své privátní značky DR!VE
  • Představil N! Slower Mover, nástroj, který umožňuje zásoby s pomalým pohybem propagovat na  širších trzích přes N! společenství
  • Vybudoval sofistikované intranet s názvem CONNECT, která přibližuje členy a dodavatele a povzbuzuje další podniky k zapojení se
  • Zavedl IT nástroj pro reporting, který umožňuje hloubkovou analýzu a zlepšuje tak výkon jednotlotlivých členů i celého N! společenství.

Detaily byly představyn dostaly na druhém výročním NEXUS business fóru, které se konalo ve švýcarském Montreux (3. až 5. Února). Fórum zahrnovalo dva dny "speed dating" podnikání mezi dodavateli a členy N!.

„Zúčastnilo se více než 300 delegátů asi 70 národností – jasný důkaz, že NEXUS Automotive International je nyní globální organizací,“  řekl generální ředitel Gael Escribe.

Zároveň potvrdil ambice organizace zvýšit celkový konsolidovaný obrat ve výši svého členství z dnešních 7,25 miliard € na více než 9 miliard € do konce roku 2016, Gael vidí potenciál N! v dalších více než 100 zemích.

"Naší vizí je jeden aftermarketový trh na níž by byl NEXUS lídrem, ne už jen konkurentem“ řekl a připomněl publiku, že N! za pouhé dva roky dosáhl již 59 dodavatelských smluv, z nichž 50 je globálních.

„Tento rok bude NEXUS nejvíce vidět ve Spojených státech, kde se díky NEXUS Automotive North America stal největším regionem N! se západní Evropou těsně v patách. Nicméně, zaměřen bude i nadále na celý svět, včetně Číny – oblasti, kde se skutečně začíná obchodovat s náhradními díly" řekl Gael.

Organizace rovněž s potěšením přivítal svého prvního člena z Íránu. Alborz YADAK TRADING představuje obrovskou příležitost a mohla by se stát první íránskou nadnárodní společností.

Spolu s nastíněním klíčových iniciativ a pokroku, se v rámci fóra také zabýval otázkou připojených aut formou diskuse u kulatého stolu, která zkoumala hrozby a příležitosti, které tato nová technologie znamená pro trh s náhradními díly.

Tisková zpráva NEXUS Automotive International

Související články

NEXUS AUTOMOTIVE INTERNATIONAL odhaluje letošní vítěze ceny „Inovativní dodavatel roku“
NEXUS AUTOMOTIVE INTERNATIONAL odhaluje letošní vítěze ceny „Inovativní dodavatel roku“

Řada brzdových destiček s nízkým nebo nulovým obsahem mědi a aplikace pro smartphony, která usnadňuje život inženýrům a distributorům, vyhráli svým tvůrcům prestižní mezinárodní ceny za inovace. Federal-Mogul se sídlem v Německu, a NTN-SNR z Francie, byli prohlášeni za vítěze prvního ročníku mezinárodních cen NEXUS Automotive "Inovativní dodavatel roku" vyhlášených ve Švýcarsku na třídenní konferenci, […]

Nexus Automotive International SA má zastoupení v Česku a na Slovensku
Nexus Automotive International SA má zastoupení v Česku a na Slovensku

Silný mezinárodní hráč na světovém trhu s náhradními díly pro automobily společnost Nexus Automotive International SA vstoupila do Česka a na Slovensko. Výhradním zástupcem u nás je Automotive Team s.r.o. (AMT) s rychle rostoucí sítí partnerů (50 plánovaných prodejních míst v roce 2017). Již samotný název společnosti Nexus (z lat. nexus = navazovat, spojovat) je […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!