Dobře informovaný se školícím programem MEYLE

19. prosince 2016, 15:34

Zvyšující se komplexita moderních vozů vyžaduje čím dál tím širší a větší znalosti pracovníků servisů. V souvislosti s heslem „Driver’s best friend“ (nejlepší přítel řidiče) proto nabízí MEYLE široký školící program: Velkoobchod může pro své servisy vybírat ze čtyř různých školících modulů a objednávat termíny.

Při těchto školeních je kompaktně zprostředkováván aktuální stav techniky autoopravárenství vč. typů a triků usnadňující denní práci v servisech. Na základě požadavku zákazníka může obchodník sjednat školení buď v MEYLE školícím centru v Hamburku, nebo přímo na místě v servisu, respektive ve školících místnostech velkoobchodu.

Jednotlivé školící moduly jsou tematicky zaměřeny na problematiku podvozku a řízení, brzdového systému, chlazení a vodní pumpy a výměnu oleje a filtrů v automatických převodovkách. Všechny školící programy obsahují vyvážený podíl teorie a praxe a trvají v rozmezí jeden a půl až dvě a půl hodiny. V této době zprostředkovávají technici od MEYLE k odpovídajícímu tématu nutné teoretické znalosti a taktéž nejnovější poznatky a trendy a ukazují na praktických příkladech jejich praktickou aplikaci, aby byla oprava co nejefektivnější a kvalitativně na nejvyšší úrovni.

Veškeré informace o školícím programu MEYLE najdete ZDE.

V případě rychlé pomoci či návodu na opravu je možné se podívat na praktickou ukázku na YouTube-Kanal „MEYLE TV“ : zde nabízí MEYLE svým seriálem „The MEYLE Mechanics“ tipy a technické informace pro servisy.

Související články

MEYLE brzdové kotouče zkoušené a certifikované dle normy ECE R90
MEYLE brzdové kotouče zkoušené a certifikované dle normy ECE R90

Kvalitativní norma ECE R90 je povinná u náhradních brzdových kotoučů pro nově přihlášená auta od listopadu 2016. Přestože ze zákona není nutné aplikovat tuto normu, tak již dnes splňuje více jak 90% brzdových kotoučů MEYLE tuto normu. Tímto splňují MEYLE kotouče tuto kvalitativní normu i na auta, která ze zákona nejsou obsažena v této normě […]

Zdvojnásobený sortiment: MEYLE-HD vodní pumpy pro mnoho aplikací na vozy VW a PORSCHE
Zdvojnásobený sortiment: MEYLE-HD vodní pumpy pro mnoho aplikací na vozy VW a PORSCHE

MEYLE více jak zdvojnásobilo svůj sortiment MEYLE HD vodních pump pro vozy VW a PORSCHE. Nyní mohou nezávislé servisy použít celkem 18 položek pro rozličné aplikace vozů a využít výhody inovativních ucpávek SiC/SiC použitých v těchto pumpách. Poškozená vodní pumpa může velice rychle vést k poškození motoru a s tím související enormní náklady na opravu. […]

100 nových aplikací poloos od Meyle
100 nových aplikací poloos od Meyle

Společnost MEYLE rozšířila svůj sortiment o takřka 100 nových aplikací poloos pro všechny běžné modely aut.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!