HELLA PAGID: Brzdy v novém světle

6. května 2013, 15:37

Společnost HELLA založila nový joint venture se společností TMD Friction a od května 2013 vstupuje na světový trh pod značkou HELLA PAGID Brake Systems. Spojením je docíleno souhry vynikající brzdové technologie s profesionální podporou prodeje, inovačního potenciálu se špičkovým technickým servisem a kompletního výrobního programu s perfektní logistikou.

Společnost HELLA PAGID Brake Systems má nejen know-how renomovaného dodavatele originální dílů, ale také dlouholeté zkušenosti jedné z nejrozsáhlejších světových obchodních sítí. Vyvíjí vyspělé výrobky a komplexní řešení, která předčí náročné požadavky zákazníků. Díky širokému výrobnímu programu obložení kotoučových brzd, pokrývá značka HELLA PAGID Brake Systems téměř 100% evropského vozového parku. Ucelený výrobní program, který nabízí více než 4 400 produktů, zahrnuje také brzdové kotouče, čelisti a bubny, dále čističe brzd, maziva a další doplňky.

Důležitá je také maximální kvalita a bezpečnost. Společnost HELLA PAGID Brake Systems klade velký důraz na testování svých výrobků. Výrobky testuje ve vlastním výzkumném a vývojovém centru, ale také v reálných podmínkách na silnicích. Brzdová obložení před schválením sériové výroby absolvují až 300.000 kilometrů testovacích jízd a 1.000 hodin testování na zkušebních stanicích. Tím se maximalizuje bezpečnost a výkonost všech výrobků.

Více informací naleznete na www.hella.com/brakesystems 

Související články

Brzdy HELLA PAGID – maximální kvalita
Brzdy HELLA PAGID – maximální kvalita

Systém brzdových obložení HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS obsahuje více než 1400 položek vyrobených 50 různými postupy. Postupy jsou přesně navrženy pro jednotlivé typy vozidel, různé brzdové systémy, výkony motorů a intenzitu zátěže. Jednotlivé části brzdového obložení: 1) Třecí materiál Třecí materiál je speciálně vyvinutý pro konkrétní aplikace ve vozidle. HELLA PAGID vyvinul 50 různých třecích […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!