Více než sto nových referencí febi

21. října 2013, 19:22

Poslední vydání brožury febi Compaq obsahuje více než 100 nových produktů této značky. Mezi nejnovější odkazy lze nalézt čerpadla, filtry, ramena, silentbloky, kladky, pružiny, odpružení, brzdové kotouče a další.

Díly jsou určeny pro vozidla značek Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Mini, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Škoda, Smart, Volkswagen a Volvo.

Podrobné informace jsou k dispozici v prospektu febi compact – ZDE.

Související články

Desítky nových referencí febi
Desítky nových referencí febi

Nedávno publikovaná brožura febi compact zahrnuje desítky nových produktů značky. Mezi nejnovější reference patří převodové oleje, filtry, brzdové kotouče a desky, senzory, silentbloky a další. Díly jsou určeny pro vozy značek Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Seat, Smart, Toyota, Volkswagen. Podrobné informace – ZDE.

Kalendář a spořič obrazovky Febi Bilstein pro rok 2013
Kalendář a spořič obrazovky Febi Bilstein pro rok 2013

S příchodem 2013 rok febi Bilstein vydává již dvanáctou edici svého kalendáře. Rovněž je k dispozici spořič obrazovky, který si můžete zdarma stáhnout na stránkách firmy. Zajímavá směs exotiky a erotiky díky krásným dívkám a kubánské scenérii. Fotografie zhotovil fotograf Christian Deutscher, který s febi spolupracuje již více let. Spořič obrazovky najdete na http://www.febi.com/de/febicouk/company/the-febi-experience.html Fotografie […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!