Magneti Marelli na veletrhu TTM 2014

26. března 2014, 11:57

Během výstavy TTM 2014 v Poznani firma Magneti Marelli představí na svém stánku novinky ze sortimentu garážové techniky – tester pro opravy vstřikovačů, stroj pro obsluhu senzorů TPMS, sestavu pro testování vstřikovačů a 3D geometrii.

Stanoviště pro opravy vstřikovačů
 Souprava umožňuje úplné opravy vstřikovačů CR firmy Bosch. Software provede uživatele celým procesem, uvádí jaké nástroje a další příslušenství je třeba použít, uvádí MM indexy používané při opravách.

 

TPMS
Zařízení pro obsluhu senzorů tlaku v pneumatikách TPMS CONNECT. Umožňuje plnou podporu TPMS v pneumatikách na vozidle: načtení kódů vysílače v pneumatice, programování vysílače, ověření funkčnosti celého systému.

 

Cambox -zařízení pro obsluhu vstřikovačů a čerpadel PLD
Zařízení pro kontrolu funkčnosti vstřikovačů a čerpadla PLD. Sada obsahuje držák pro uchycení kontrolované části, řídící jednotku (s databází), všechny potřebné přípojky.

 

Geometrie C800
Nejnovější 3D geometrie v nabídce Magneti Marelli. Rychlé a snadné použití, umožňuje efektivní provoz.
    –
Dvouhlavá geometrie
   
– Čtyřbodové uchycení do 26"
   
– Vybavena policí pro klávesnici a tiskárnu
   
– Mobilní systém pro pasivní obrazovky

Související články

Osvětlení MAGNETI MARELLI u Auto Kelly
Osvětlení MAGNETI MARELLI u Auto Kelly

V portfoliu společnosti Auto Kelly se nachází výhradně špičkoví výrobci s produkty nejvyšší kvality, které splňují velmi přísné kvalitativní požadavky na trhu. Jedním z nich je právě společnost Magneti Marelli (Fiat Group). Víte, že… …Automotive Lighting, divize Magneti Marelli zaměřená na vývoj a výrobu osvětlení a komponent pro automobilový průmysl, obdržela již dvě důležitá mezinárodní […]

Magneti Marelli rozšiřuje sortiment stěračů
Magneti Marelli rozšiřuje sortiment stěračů

Nabídka stěračů Magneti Marelli byla doplněna o novou řadu univerzálních stěračů „Naked“. Nabídka byla doplněna o 14 univerzálních stěračů o délkách od 35 cm do 75 cm. Je to holá verze – stěrače jsou baleny bez adaptérů (prodává se samostatně v sadách). Podrobná nabídka v katalogu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!