Firma Schaeffler dokončuje globální certifikaci všech distribučních partnerů

31. března 2014, 13:27

V rámci svého konceptu pro distribuční partnery provedla firma Schaeffler hodnocení a certifikaci svých distribučních partnerů na celém světě. Celkem zahrnuje globální síť více než 1.000 distribučních partnerů s více než 4.000 pobočkami.

Pomocí jednotné certifikace zajišťuje koncept pro distribuční partnery kompetentní a optimální strategii zásobování pro koncové zákazníky, o které tím bude i mimo rámec organizace Schaeffler pečováno dle vysokých firemních standardů. Certifikovaní distribuční partneři nabízejí po celém světě vynikající technické know-how a rozsáhlý servis a kvalitní poradenství pro značky INA a FAG. Pro udělení označení autorizovaných distributorů „Authorized Distributor Industrial“ stanovila firma Schaeffler velmi vysoké nároky. Pouze ti distribuční partneři, kteří tyto požadavky splňují, smějí na trhu vystupovat s oficiálním vývěsním štítem a certifikátem jako autorizovaný obchodník. Všichni autorizovaní distributoři s označením „Authorized Distributor“ jsou uvedeni na webové stránce firmy Schaeffler a mohou být ověřeni zadáním čísla certifikátu.

Originál nebo padělek
S konceptem pro distribuční partnery se kromě toho daří učinit rozhodující krok v boji proti padělkům. Autorizované distribuční kanály kladou velký důraz na ztížení obchodu s plagiáty a tím na ochranu zákazníků a spotřebitelů před případnými škodními událostmi. Pomocí konceptu pro distribuční partnery zajišťuje firma Schaeffler pro své koncové zákazníky, že přes certifikované obchodníky obdrží v každém případě originální zboží.

Na trhu se objevily už i zfalšované certifikáty pro distribuční partnery. To ukazuje, jak žádaný je titul „Authorized Distributor Industrial“. Firma Schaeffler se pro tyto případy zajistila a opatřila certifikáty jednoznačným číslem, jehož pravost je možno ověřit přes domovskou webovou stránku. Další funkce umožňuje vyhledání všech distribučních partnerů v jednotlivých zemích a regionech. Zákazníci by se v případě pochybností v žádném případě neměli spoléhat pouze na předložení certifikátu, ale měli by se pomocí této vyhledávací funkce ujistit, že se skutečně jedná o autorizovaného distribučního partnera.

Související články

Globální koncept pro distribuční partnery – větší kompetentnost a více jistoty pro zákazníky firmy Schaeffler
Globální koncept pro distribuční partnery – větší kompetentnost a více jistoty pro zákazníky firmy Schaeffler

Firma Schaeffler pomocí svého konceptu pro distribuční partnery kontinuálně dále rozvíjí svou distribuční síť. Zaměřením se na vybrané distribuční partnery je možné pečovat o konečné zákazníky na celém světě se stejně vysokou kompetentností a optimální strategií zásobování. Současně se tímto krokem ztíží celosvětový obchod s plagiáty a tím se zajistí, že koneční zákazníci obdrží originální […]

Schaeffler: Produktové pirátství a padělání značek
Schaeffler: Produktové pirátství a padělání značek

V posledních 20 letech se na celém světě značně zvýšil počet případů produktového pirátství. Zatímco se o padělání produktů v hudební a filmové branži nebo v oblasti spotřební elektroniky a značkové módy referuje velmi často, jsou plagiáty průmyslových výrobků v centru veřejného zájmu výrazně méně často. Přitom z nich může plynout nesrovnatelně větší riziko. Právě […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!